elisabeth olsen

Ove cipele svatko bi poželio, a ona ih je uklopila u tako chic stajling

13.02.2024 u 11:25

Bionic
Reading

Spoj chic dugačke haljine od tvida, elegantnog sivog kaputa i dijamantnih cipela s potpisom Chanela malo koga je ostavio ravnodušnim

Glumica Elisabeth Olsen na Chanelovoj svečanosti u New Yorku osvanula je u iznimno chic izdanju dominantno sive boje u kojem su se isticale svjetlucave cipele iz najnovije kolekcije slavne francuske kuće.

Dapače, glumica je od glave do pete bila odjevena u najnovije Chanelove komade te je teško odlučiti što joj je ljepše pristajalo.

  • +4
Elizabeth Olsen Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Umjesto klasične crne ili zlatne haljine prigodne za ovakvu svečanosti (povodom otvaranja nove luksuzne trgovine brenda u New Yorku), Olsen je nosila dugačku sivu haljinu od tvida, sa zlatnim gumbićima duž prednje strane, a upotpunila ju je maksi kaputom sivo-bijelog uzorka.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

U ovom neutralnom stajlingu njene efektne cipele još su više došle do izražaja. Riječ je o najnovijem Chanelovom modelu, oživljenim peep-toe cipelama na udobnu, široku petu, u cijelosti obloženima raskošnim draguljima. Posebno lijep dodatak jest remenčić oko gležnja, također optočen svjetlucavim detaljima, koji služi gotovo kao zaseban modni dodatak.

Stajling je zaokružila torbicom sličnog stila; srebrnim mini modelom u blještavoj srebrnoj boji, te prigodnim dijamantnim nakitom.

Elisabeth Olsen nedavno smo i na dodjeli Zlatnih globusa gdje je stigla kao jedna od ponajvećih favorita za nagradu za najbolju glumicu ('Love & Death'), no kipić je kući odnijela Sarah Snook. Tom prigodom, Olsen je ostavljala bez daha u dugačkoj bijeloj haljini nalik vjenčanici s potpisom Vivienne Westwood.