po odličnoj cijeni

Kakva haljina! Mango ima predivan model, tako je lijepa da je možete nositi i kao vjenčanicu

18.03.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Tako jednostavna, a tako efektna. Na policama Manga krije se prekrasna bijela haljina, minimalističkog dizajna i maksimalističke elegancije – ova haljina je savršena za ljetne noći, ali i kao vjenčanica za mladenke koje na svoj veliki dan stvari žele zadržati jednostavnim

Možda nije prava vjenčanica, no sigurni smo da bi ova haljina naišla na odobravanje velikog broja mladenki. Naime one sve češće odlučuju potražiti haljine koje nisu tipične vjenčanice, a u potrazi zaobilaze klasične brendove te biraju jednostavnije i jeftinije modele i više ulažu u ostale detalje vjenčanja. Iz tog razloga high street brendovi nerijetko se nađu kao zvijezde modernih vjenčanja s dizajnima negdje na pola puta između klasičnog i modernog.

Tako je u Mango, jedan od omiljenih high street brendova, stigla duga, bijela i super jednostavna haljina koja ima sve potrebne odlike vjenčanice. Riječ je o dizajnu fluidnih linija i ravnog dekoltea koji ima zlatne metalik obruče na spuštenim ramenima, što ga čini doista posebnim.

  • +3
Mangova haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

A upravo su metalne naramenice ono što ovaj dizajn čini idealnom haljinom za stajliš mladenke. Jednostavna, diskretna i sofisticirana, ova Mangova haljina za 119,99 eura omogućuje lako dodavanje detalja poput pokrivala za glavu, vela, pa čak i nakita koji će čitav izgled podići na višu razinu.

No ova jednostavna haljina je poput modnog kameleona - osim kao vjenčanica, lako je nosiva kao super chic komad za ljetne zabave. U svakom slučaju, neće ostati nenošena u ormaru.