NEODOLJIVOG DIZAJNA

Ove čizme tek su puštene u prodaju, a već su uspjele osvojiti modne ovisnice s Instagrama

21.02.2022 u 12:04

Bionic
Reading

Proslavljeni dizajner obuće Jimmy Choo i modna kuća Mugler po prvi put udružili su snage kreiravši kolekciju obuće koja je netom nakon lansiranja postala velikim hitom u modnim krugovima

Dvojica umjetničkih direktora brendova spojila su vlastite kodove i estetiku kako bi osmislili kolekciju ultra poželjnih cipela, što je na koncu rezultiralo lansiranjem trinaest modela s visokom potpeticom - od salonki i sandala pa sve do čizama iznad koljena.

Pojedini modeli iz spomenute kolekcije, poput čizama s grafičkim linijama koje neodoljivo podsjećaju na komade iz Muglerove prošlogodišnje kolekcije, sada se redovito viđaju na stopalima poznatih ljubiteljica mode otkako su 9. veljače lansirane u prodaju.

Mrežaste gležnjače i čizme – glavne zvijezde kolekcije Jimmyja Chooa i modne kuće Mugler

Dostupne u crnoj ili neonski žutoj boji, gležnjače i čizme zahvaljujući efektnom dizajnu kreiraju iluziju kao da osoba koja ih nosi zapravo ne nosi nikakvu obuću na stopalima. Grafičke linije koje čine ove hit modele podsjećaju na siluete odjeće poput haljina i bodija, kakve je Mugler predstavio u prošlogodišnjoj kolekciji za sezonu proljeće/ljeto. I dok gležnjače u prodaji iznose nešto više od osam tisuća kuna, za čizme iznad koljena potrebno je izdvojiti nešto više od 11 tisuća kuna.