PROLJETNI ADUT

Modne ovisnice ne mogu im odoljeti: Mokasinke u ovoj boji postale su neočekivani hit

14.02.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Osim balerinkama, modni eksperti u proljetnim mjesecima velik uspjeh prognoziraju cipelama loafericama, a njihove bijele verzije postale su neočekivanim trendom u svijetu modnih ovisnica

Iako su tenisice i dalje jedan od najomiljenijih odabira na street style sceni u proljetnim mjesecima, posljednjih godina njihovom alternativom postale su cipele na čelu s dobrim starim mokasinkama.

  • +6
Nove verzije mokasinki Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ne tako davno smatrane staromodnim modelom obuće, mokasinke su se vratile u modu na velika vrata. Gotovo da ne postoji ljubiteljica mode koja ih nije uvrstila u svoju kolekciju u ormaru niti brend koji se nije poigrao njihovim dizajnom, a iako su njihove crne verzije i dalje najpoželjnije, bijele, kao sušta suprotnost, svakim danom imaju sve veći broj obožavateljica.

Poput klasičnih bijelih tenisica, bijele verzije loaferica predstavljaju svestran model obuće koji se lako uklapa u različite odjevne kombinacije, a u prilog navedenom dovoljno govore stajlinzi svjetskih ljubiteljica mode s Instagrama.

Baš kao što se odlično slažu s ležernim odjevnim kombinacijama, savršeno čine to s elegantnim i romantičnim haljinama ili suknjama.