lepršave i ženstvene

Ovakve suknje jedine su koje vam trebaju u novoj sezoni, a nose se uz sve

13.03.2024 u 05:58

Bionic
Reading

Lepršave suknje dominirale su modnim pistama na revijama proljeće-ljeto 2024., a to znači samo jedno - uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku

Za razliku od pripijenih suknji koje uvijek asociraju na stroge poslovne stajlinge, lepršavi modeli dobitni su spoj elegancije i ženstvene opuštenosti. To su nam pokazali i vodeći dizajneri na nedavnim revijama, dajući do znanja da je riječ o komadima koji su među najpoželjnijima u novoj sezoni.

Trendi suknje u kolekcijama za proljeće-ljeto 2024. vidjeli smo u raznim stilovima, od vintage, preko klasičnih chic minimalističkih krojeva, do šarmantnih cvjetnih uzoraka, no većini je jedno bilo zajedničko - njihova lepršavost.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Prema svemu sudeći, u narednim mjesecima možemo zaboraviti na uštogljene linije i ravne strukture te pravilo 'manje je više' jer je apsolutni cilj ovog proljeća, čini se, blistati kao oličenje ženstvenosti, poletnosti i razigrane energije u skladu s povratkom ljepšeg vremena.

Lepršave suknje komad su koji to u potpunosti utjelovljuje, a njihova velika prednost je i u tome što ćete ih iznimno lako uklopiti u svaki stajling te bez puno napora stilizirati elegantnu kombinaciju za sve prigode - od šetnje gradom, preko ureda, do raznih proslava.

Dizajneri su nam pokazali i koliko se uspješno nose uz razne modele obuće. Lorenzo Serafini predstavio je pamučnu suknju u hit smeđoj boji u kombinaciji s gležnjačama, Tove efektan model s perjem predlaže s mokasinkama, a Alberta Ferretti pokazala je chic lepršavi bijeli komad od lana uparen sa sandalama.

Christian Dior posljednju je kolekciju obogatio plisiranim maksi suknjama raskošnog cvjetnog uzorka, a Ulla Johnson odlučila se za karirani dizajn uz sandale s raznobojnim remenčićima.

Sve to pokazalo nam je da je riječ o uistinu svestranom komadu, nosivom od jutra do mraka sve do kasne jeseni, što lepršave suknje čini pravim must have odjevnim predmetom ovog proljeća, čiju kupovinu zasigurno nećete požaliti.

romantičan kroj

Osvajaju na prvu: Neodoljivo šarmantne haljine zvijezde su nove Diorove kolekcije

Pogledaj galeriju