zna olivia palermo

Opet se nose bomber jakne, a vjerovali ili ne, tako dobro idu uz duge suknje

04.03.2024 u 14:32

  • +3

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Tjedan mode u Parizu u punom je jeku, a osim najnovijih kolekcija prestižnih dizajnerskih imena i kultnih modnih kuća pažnju privlače i slavni uzvanici smješteni u prve redove tik do modnih pista. A među njima i modna ikona Olivia Palermo koja je pokazala još jedan stajling koji zaslužuje pljesak

Među slavnim uzvanicima Elie Saabove modne revije jesen/zima 2024-2025 bila je i Olivia Palermo, američka poslovna žena koja ne prestaje oduševljavati svojim stilskim izborima na ulicama velikih metropola.

Oliva Palermo, američka poslovna žena, influencerica i dizajnerica, višegodišnja je međunarodna referenca u svijetu mode. Njezini stajlinzi oduševljavaju, a modno znanje joj je zavidno. Ako postoji netko tko ima potrebnu vještinu za slaganje stajlinga koje odlikuje savršena ravnoteža između sofisticiranog i neformalnog, to je onda Olivia Palermo. Ova rođena njujorčanka nikad ne razočara kada su u pitanju outfiti, pa ne čudi što je reviju poznatog libanonskog dizajnera iskoristila pokazivanje stajliga koji je savršen izbor za baš svaku prigodu. Ležeran jednako koliko sofisticiran, chic, a elegantan, a prije svega udoban. Olivia je spojila naizgled nespojivo, bomber jaknu, kratki top i maksi suknju i servirala stajling vrijedan pažnje.

Bomber jakne ponovno su in, a ovaj praktičan i upečatljiv komad nije rezerviran isključivo za sportske i ležerne kombinacije, već se vrlo jednostavno može uklopiti kombinacije za posebne prilike. A Olivia Palermo itekako zna kako. Zabilježite njezine stilske trikove i posegnite za njima idući put kada vam ponestane inspiracije.

  • +29
Proljetne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Olivia je spojila usklađeni trodijelni set koji se sastojao od crop topa, maksi suknje i bomber jakne, tri kreacije ispisane prelijevajućim zelenkastim i crnim tonovima. Što se obuće tiče, nosila je lakirane visoke čizme s vrtoglavom potpeticom i mega popularnim špic vrhom.

  • +7
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: GIORDANO RICCARDO/IPA/ABACA / ABACA PRESS / SGP / DDP USA / PROFIMEDIA