GLOBALNO POPULARAN DOMAĆI BREND

Ovako trendovske sunčane naočale nose naše slavne dame

21.04.2016 u 10:13

  • +35

Otvorenje dućana sa sunčanim naočalama Sheriff and Cherry

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon medijskih prezentacija održanih protekloga tjedna u Londonu i New Yorku domaći brend kultnih naočala Sheriff&Cherry sinoć je u Zagrebu otvorio svoj privremeni Pop Up Store, a druženje nisu propustila brojna imena društvenog života: Josipa Lisac, Đurđa Tedeschi, Iva Balaban, Petra Nižetić, Kristina Bradač, Luka Nižetić i brojni drugi uzvanici koji su isprobali trendovske modele sunčanih naočala s domaćim potpisom koje rado nose i svjetske zvijezde

Ovaj svjetski poznati brend sunčanih naočala, iza kojeg stoji rovinjski dizajner Mauro Massarotto, obožavaju i nose najveće zvijezde današnjice, među kojima su Rihanna, Keira Knightly i Frank Ocean. Od sada svi domaći ljubitelji mode neće morati putovati na prestižne svjetske modne adrese, poput robnih kuća Barneys u New Yorku, Colette u Parizu, Liberty u Londonu, Lane Crawford u Hong Kongu... već će svoj omiljeni model Sheriff&Cherry moći nabaviti i u Ulici Franje Račkoga u centru Zagrebu.

Ovom prigodom ujedno je po prvi puta hrvatskoj publici predstavljena najnovija kolekcija proljeće-ljeto 2016. koja je svoju premijeru doživjela na Tjednu mode u Parizu prošle jeseni. 

U ponudi zagrebačkog Sheriff&Cherry Pop Up Storea nalazi se i model Ibiza, koji je nedavno na stranicama travanjskog izdanja australskog Voguea proslavio top model Lara Stone u modnom prilogu slavnogfotografa Marija Testina, a editorijal je snimljen na poznatoj australskoj Bondi Beach.

Svi modeli brenda Sheriff&Cherry koji dolaze iz kreativne radionice dizajnera Maura Massarotta u potpunosti su ručno proizvedeni u talijanskoj tvornici duge i bogate tradicije. Također, svi uz unesene inovacije i oplemenjen dizajn sadrže najvažnije karakteristike brenda kojima je Massarotto ostao vjeran, visoko postavivši ljestvicu u kvaliteti posvećivanjem posebne pažnje načinu proizvodnje, obliku okvira, kvaliteti leća i ostalim detaljima.

Sljedeća destinacija na kojoj će se Sheriff&Cherry predstaviti europskoj publici bit će sunčana Barcelona.