HAILEY BIEBER

Ovako se nosi najveći trend jeseni: U jednom danu pokazala tri zadivljujuća stajlinga

29.08.2023 u 09:26

  • +6

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ljetnim danima u znaku ružičaste službeno je odzvonilo, što je na ulicama New Yorka itekako dokazala jedna od najvećih predvodnica trendova

Iako njezine pažljivo smišljene kombinacije najčešće uključuju komade u znaku neutralne kromatske palete boja, u rasponu od bež i crne preko krem i sive, američka 'it' djevojka u potpunosti je prihvatila vrući trend jesensko-zimske sezone pred nama.

U 24 sata, tijekom posjeta New Yorku, Hailey Bieber istaknula se trima stajlinzima, a riječ je o trendu komada u znaku crvene boje.

Za gostovanje u talk showu 'Good Morning America' osvanula je u crvenom od glave do pete, što je postigla raskošnom haljinom Vivienne Westwood, ručnom torbom brenda Ferragamo i parom cipela mule na visoku petu Maison Ernest.

Za ovo izdanje 26-godišnje trendseterice pobrinula se poznata stilistica slavnih Dani Michelle te je za nju kreirala još dva upečatljiva stajlinga tog dana.

Seksi verziju stajlinga za gostovanje u emisiji 'Good Morning America' ostvarila je minijaturnom haljinom bez naramenica brenda Ermanno Scervino, da bi potpunu dominaciju crvene ublažila trećim stajlingom tog dana.

Njime je dominirala bijela haljina zgužvanog efekta s potpisom američkog dizajnera Marca Jacobsa, a koja je djelovala poput kombinacije majice bez rukava s naglašenim ramenima i slojevite minice.

Gotovo da ne postoji brend koji se u kolekciji za novu sezonu jesen/zima nije poigrao mogućnostima koje donosi crvena u svim svojim nijansama. Osim što je dominirao prošlogodišnjim tjednima mode u svjetskim prijestolnicama, ovaj vrući trend već se prelio na gradske ulice, instagramske feedove, baš kao i u stajlinge poznatih trendseterica kao što je Hailey Bieber.

  • +4
Crveni komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo