PALA NA BALERINKE

Ni Cindy Crawford nije odoljela trenutno najpoželjnijim cipelama na modnoj sceni

25.08.2023 u 13:46

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je svjetlo dana ugledala rujanska naslovnica magazina Vogue, na kojoj pozira u dobro poznatom društvu, Cindy Crawford ugledana je na ulicama Malibua i stajlingu s trenutno najpoželjnijom obućom na modnoj sceni

Casual stajlinzi poznatog supermodela iz 90-ih redovito odišu elegancijom, što je i ovoga puta bio slučaj.

Prilikom posjeta zubarskoj ordinaciji u Malibuu, 57- godišnja brineta nije prošla nezapaženo u kombinaciji plave košulje uzorka vichy i bijelih traperica čije su kraće nogavice poseban fokus stavile na obuću.

Njezin odabir činile su balerinke u špic u boji konjaka, a nju je istaknula i velikim modelom torbe, čime je postigla stajling u duhu popularne estetike tihog luksuza.

Baš poput brojnih fashionistica diljem svijeta ni legendarna ljepotica s modnih pisti nije ostala imuna na trijumfalni povratak balerinki.

Nakon dominacije u proljetnim mjesecima ova klasična obuća, po svemu sudeći, obilježit će i jesenske dane pred nama, o čemu dovoljno govore stajlinzi poznatih trendseterica, ali i bogata ponuda na policama trgovina.

U svijetu modnih ovisnica najpoželjnijim balerinkama pokazao se mrežasti model modne kuće Alaia koji sa svakom obnovom zaliha s polica trgovina nestaje brzinom svjetlosti.

  • +13
Najljepše balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo