FASHION GURU:

Ovako na okupu izgledaju kao da su članovi žirija u Rusiji ili Čečeniji - toliko boja, dezena, rasvjete, šminke, detalja... Dobro da nisam dobio epileptični napadaj

  • 15.03.2022 u 14:12

  • Bionic
    Reading

    Veliko zanimanje domaće javnosti izazvao je povratak popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' na male ekrane, a našem su modnom kritičaru Fashion Guruu za oko zapali stajlinzi članova žirija u drugoj epizodi

    Vratim se iz srca Europe i prvo kaj me zadesi su depresivne vijesti i show u kojem tancaju u psihodeličnom studiju.

    Čim sam vidio žiri na jednoj slici, bilo mi je dovoljno da shvatim da nikad od nas Europljana, tako na okupu izgledaju kao da su članovi žirija u Rusiji ili Čečeniji. Toliko boja, dezena, rasvjete, šminke, detalja... Dobro da taj tren nisam dobio epileptični napadaj.

    Da me slučajno netko ne bi pogrešno shvatio, svaki zasebno još bi i prošao stilski, ali zajedno... Kaj taj redatelj nema oči i ne kaže - to zajedno ne funkcionira.

    • +2
    Ples sa zvijezdama Izvor: Screenshot / Autor: Nova TV

    Franka je imala lijepu haljinu. Voli ona te predimenzionirane mašne i zategnuti rep, a valjda će se jednom izvući iz toga, dok Larisa pokušava držati korak s bliještećim izdanjima, ali vidi se da to uopće nije njezin stil.

    Pojedinačno još mogu proći, nije toliko strašno, ali kad su svi zajedno... Ajme!

    • +19
    Ples sa zvijezdama 2022. Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.