prekršila pravilo

Ovaj stajling Irine Shayk Karl Lagerfeld sigurno ne bi odobrio

03.05.2023 u 14:14

  • +2

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Irina Shayk ove se godine odmaknula od outfita kakve inače nosi za partije i odjenula nešto posve drugačije, ali zasigurno i puno udobnije. Za after party odjenula je trenirku i potkošulju, nešto što poznati dizajner sigurno ne bi odobrio

Koliko god svi hvalili popularnog Chanelovog dizajnera, prava istina je da je Karl Lagerfeld kroz život izrekao neke rečenice koje su se ucrtale u kamen. Nije tajna da je njegovao elegantan stil na sebi svojstven način pa je tako trenirka za njega bila odjevni komad koji se nije uklapao u modni svijet.

S obzirom na zanimljiv odabir modne ikone Irine Shayk za after-party Met Gale, može se postaviti pitanje je li manekenka pokazala bunt protiv temeljnih pravila mode poznatog dizajnera.

Unatoč apsolutnoj prevlasti blještavih kombinacija sastavljenih od vrtoglavih platformi, korzeta i mačjih kostima u Metu, Irina je cijelu noć bila odjevena kako bi joj bilo udobno.

Manekenka je prošetala crvenim tepihom Met Gale u paru ravnih balerinki koje su mnogi opisali kao 'ružne papuče', a za zabavu nakon glavnog događaja odjenula je upravo ono što bi Lagerfeld opisao kao znak poraza.

'Trenirka je znak poraza. Kad kupiš trenirku, izgubio si kontrolu nad životom', rekao je jednom prilikom njemački dizajner pa je lijepa manekenka iskoristila baš tu referencu za svoj drugi outfit večeri. U baggy donjem dijelu trenirke sive boje i supermodernoj potkošulji, Shayk je privukla sve poglede.

Manekenkin opušteni izgled ipak nije bio posve lišen sjaja jer je zadržala blještavu ogrlicu koju je nosila na crvenom tepihu, ali i zanimljive Timberland čizme. Riječ je o zlatnim 'Timberlandicama' s vrtoglavo visokom petom i velikim brojem blještavih kamenčića koje su nastale u suradnji s brendom Jimmy Choo.

  • +22
Izdanja poznatih na Met Gala after partyjima Izvor: Profimedia / Autor: PAPCULTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA