opako zavodljivo

Ovaj look nije mogao proći nezamijećeno: Nikolina Pišek stigla u haljini koju nosi i Georgina Rodríguez

08.03.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Party multibrend dućana Fashion&Frends privukao je brojna poznata lica, a među njima posebnu pažnju je privukla voditeljica Nikolina Pišek koja je i ovog puta pokazala upečatljiv stajling

Modni događaj multibrend dućana 'Fashion&Friends' vrvio je poznatim licima, a stajlinzi su bili ono čemu se posebno pridavala pažnja. Nikolina Pišek, jedna od najbolje odjevenih domaćih fashionistica, i ovog puta je posegnula za stajlingom koji nije mogao proći nezamijećeno.

Na modni događaj stigla je u stajlingu koji efektno ističe njezinu vitku figuru i u pri plan stavlja njezine beskrajno duge noge. Izbo je pao na tamno crvenu mini haljinu bez naramenica vrlo jednostavnog kroja ali ukrašenu glamuroznim crvenim perjem. Efektan i prije svega senzualna bodycon haljina nastala je u suradnji Gusssa i Marciana koji su lansirali kampanju za proljeće/ljeto sa španjolsko-argentinskom manekenkom, influencericom i TV zvijezdom, Georginom Rodríguez.

Uz besprijekorno zavodljivu haljinu Nikolina je kombinirala ništa manje efektne sandale. Riječ je o Giuseppe Zanotti sandalama s tankim remenčićima, vrtoglavo visokom potpeticom i blistavim kristalima postavljenim na krugove oko remenčića na gležnju.

Nikolina se inače vrlo vješto poigrava modnim stilovima i krojevima, pa tako stilski besprijekorno uskače iz traperica u kratke haljine i kombinezone. Njezin stil je mješavina klasike i trendova, a ti modni odabiri redovito zapinju za oko i modnom kritičaru Fashion Guru koji ju je ove godine smjestio na šesto mjesto najbolje odjevenih naših zaljubljenica u modu koje je podijelila s Idom Prester.

'Njezin stil je stalna promjena i čas voli klasiku, a onda uskoči u neke grunge kreacije. Od skupe pa do jeftine robe, ona sve to miksa i izgleda uvijek tako dobro da se moraš okrenuti za njom - ona je jednostavno Nikolina Pišek', ocijenio je njezin stil u prošloj godini modni kritičar Fashion Guru.

  • +109
Poznati na Fashion & Friends partyju Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL