SAVRŠEN ZA ZIMU

Ovaj kaput s potpisom Hrvaticama dragog brenda, poznatog po pristupačnim cijenama, veliki je hit među slavnim damama

13.01.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Kaputi 'oversized' stila i kvadratnog uzorka već su neko vrijeme među najpopularnijim zimskim komadima, a popularni brend Mango ima svoj neodoljiv primjerak za kojim luduju slavne ljepotice

Španjolski Mango, čiju odjeću rado nosi i kraljica Letizia podupirući tako domaći dizajn, svake sezone ima nekoliko hitova u rukavu za kojima zavlada nevjerojatan hype.

Zimski su mjeseci nezamislivi bez toplog i udobnog kaputa, a Mango je lansirao statement model koji se uklapa u svaki stil.

Ove zime upečatljiv kaput pomalo muškog stila osvojio je poznate dame koje modu imaju u malom prstu, poput slavne manekenke Gigi Hadid, ali i proslavljene glumice Diane Kruger, koja je uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama u Hollywoodu.

Iako si mogu priuštiti skupocjenu dizajnersku odjeću, obje su se fashionistice odlučile za komad čija je cijena oko 700 kuna.

Poznate ljepotice s odličnim modnim stilom odlučile su se za pristupačan brend koji vole i Hrvatice te su se počastile efektnim i toplim kaputom koji se može nositi na bezbroj načina.

  • +10
Gigi Hadid u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Riječ je o oversized modelu s velikim reverima elegantnog tartan uzorka, ujedno klasičnom, ali nadahnutom i 'skandi' dizajnom jer je njegova izrada u skladu s načelima održive mode.

Mlada mama Gigi kombinirala ga je s visokim čizmama, dodavši i detalje iz 90-ih, poput šešira i sunčanih naočala.

Da se radi o svestranom komadu, dokazuje i stajling plavokose Njemice koja je Mangov kaput spojila s kožnim hlačama i martama, kreiravši elegantan dnevni look s odmakom.