DOBRA INVESTICIJA

Ovaj jesenski komad vječitog uzorka čija je cijena samo 150 kuna pouzdano 'skida' godine

30.10.2020 u 22:33

Bionic
Reading

Kreativna Španjolka Pilar de Arce, jedna od najpopularnijih pedeset plus blogerica poznata je po svom nenadmašnom stilu koji iznova oduševljava

Volimo stajlinge Pilar de Arce koja s pravom dokazuje kako svijet mode definitivno nije rezerviran samo za fashionistice u 20-ima ili 30-ima!

Plus age blogerice kao da se nadmeću sa što maštovitijim modnim rješenjima, a osim Carmen Gimeno, njezina sunarodnjakinja Pilar de Arce prati je u stopu kad su u pitanju modne kombinacije za koje ne treba istrošiti brdo novaca.

Ako niste ljubiteljica upečatljivih boja ili uzoraka, a htjeli biste nekako oživjeti kombinacije koje imate u garderobi ove jeseni, ideja koju je pokazala Pilar čiji broj obožavatelja raste iz dana u dana, odličan je način za 'začiniti' look i to za poprilično skroman budžet.

Zašto se poput španjolske plus age blogerice ne odlučite za klasične prugice koje svakom outfitu daju mladenačku notu?

Pilar je iskombinirala šarmantnu dolčevitu s crno-bijelim prugama koju je pronašla u ponudi i Hrvaticama dragog brenda poznatog po prihvatljivim cijenama - Bershki.

Osim što se radi o komadu čija je cijena nevjerojatnih 150 kuna i koji podjednako dobro uz traperice, kožne hlače, suknje, klasične hlače ili kulotice, riječ je o dolčeviti prugastog uzorka u kombinaciji crne i bijele koja nikad neće izaći iz mode, a koju rado nosi i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton.

Upravo je Pilar pokazala kako prugice itekako dobro izgledaju u svakoj prigodi, a osim što su nevjerojatno cool i pouzdano skidaju godine i čine nas mlađima. 

Španjolska pedeset plus blogerica ovu je dolčevitu moderne kraće duljine iskombinirala sa širokim crnim hlačama i bijelim gležnjačama. Efektne naušnice i velike retro naočale dodatno su nadogradili ovaj jednostavan, ali vrlo elegantan look primjeren i za poslovne prigode.