OBOŽAVANA OBUĆA

Ovaj chic model pristaje svakoj dobi, a dokaz su i članice kraljevske obitelji

06.08.2023 u 09:58

  • +6

Španjolska kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Članice španjolske kraljevske obitelji predvođene jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, kraljicom Letizijom, u svakom svom pojavljivanju iznova dokazuju kako itekako imaju stila

Kao i svake godine, kraljevska obitelj se odmara na Palma de Mallorci, pa nisu promaknuli fotografima prilikom odlaska na večeru u jedan restoran u Portixolu.

Ženske su se članice obitelji, kraljica Letizia s kćerima, princezama Leonor i Sofijom, te svekrvom, kraljicom Sofijom i njezinom sestrom, princezom Irene, inače nekad poznatom koncertnom pijanisticom, za ovu prigodu odlučile za ležerne ljetne kombinacije.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Letizia bila je pojam elegancije u crvenoj plisiranoj haljini bez rukava s potpisom domaćeg brenda Mango koju je upotpunila chic ravnim natikačama.

  • +11
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Majka kralja Felipea VI, kraljica Sofia, baš poput svojih unuka nosila je efektne espadrile i maxi haljinu šarenog uzorka. Riječ je o udobnoj obući s potplatom od užeta koja podrijetlo vuče upravo iz Španjolske, a mnoge fashionistice ljeti ih naprosto obožavaju jer su bezvremenske, ženstvene te pristaju damama svake dobi.

Princeza Leonor, buduća španjolska kraljica, koja je sudeći po svemu, baš kao i njezina mlađa sestra Infanta Sofia, puno o stilu naučila i od svoje majke Letizije, izgledala je sjajno u mint zelenoj lepršavoj haljini na kopčanje i bijelim espadrilama na punu petu, dok je njezina sestra nosila cool haljinu španjolskog brenda Babbaki u kombinaciji s bež espadrilama na vezanje.