top 15

Suknje koje obožavamo ove sezone: Jednom kada je odjenete teško ćete je se odreći

05.08.2023 u 19:36

Bionic
Reading

Lepršavi i udobni krojevi posebno su na cijeni za vrijeme ljetne sezone, a bijele suknje midi i maksi duljine komad su koji želite u ormaru. Nosive su uz sve i jednom kada je odjenete teško ćete je se odreći

Ne tako davno obožavateljice mode i trendseterice željeli su nositi samo jednu suknju, onu toliko kratku da je jedva i primjetna Mini suknja brenda Miu Miu izazvala je modno ludilo nakon što je debitirala na modnoj pisti, a nedugo nakon toga i u buticima i na internetu.

Taj model također je iznjedrio niz kopija koje su još uvijek aktualne. Ali moda trenutno ima slučaj kolektivne amnezije kada je riječ o nekoć neizbježnoj suknji. Naime, ove sezone baš svi žele bijele suknje koje im sežu do koljena ili čak sežu sve do poda.

Dizajneri su ovu godinu proveli tražeći najbolje bijele maksii i midi suknje. Od početka svibnja do danas, brendovi od COS-a preko Ralpha Laurena sve do The Rowa punili su ponudu sa suknjama ekstra dugih dimenzija.

Ulični stil usvojio je lepršave modele i okrugle suknje koje izgledom podsjećaju na podsuknje.

Njujorčanke i rado biraju, a nose ih uz kratke topiće i kaubojske čizme i pri tome izgledaju tako chic.

S druge strane, trenutak maksi i midi suknji donekle je bio predodređen silama izvan kontrole mode. Tu je vjerovanje da duljina suknje ocrtava stanje u ekonomiji, a što je suknja kraća, jača je ekonomija. U trenutnom nestabilnom periodu, duljine suknje morale su se povećati. Srećom, modni uspon lepršavih bijelih suknji uz duge traper hlače donosi malo više kreativnost za modne zaljubljenice.

  • +10
BIjele midi i maksi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo