VELIKI TREND U 2020.

Ovaj će pomalo dosadni komad odjeće odigrati veliku ulogu u mjesecima koji slijede

24.12.2019 u 10:05

Bionic
Reading

U moru trendova koji nas očekuju narednih mjeseci, izdvojili smo jedan za koji već sada sa sigurnošću možemo reći da će obilježiti 2020.

Miuccia Prada ima nevjerojatnu sposobnost učiniti monotone odjevne komade zanimljivima i popularnima. Nakon što je dizajnerica na milanskom tjednu mode predstavila kolekciju za nadolazeće proljeće/ljeto, bilo je i više nego jasno koji će to komad odjeće izazvati ogromno zanimanje u mjesecima koji slijede.

Pradina kolekcija za proljeće/ljeto 2020. odiše poslovnom elegancijom i ženstvenim, vrlo čistim krojevima, no jedan se odjevni komad neprestano ponavljao na modnoj pisti. Riječ je o polo majicama koje slavna dizajnerica predlaže u kombinaciji s odijelima ili suknjama visokog struka.

Polo majice kratkih ili dugih rukava, uz tijelo ili predimenzionirane, klasične pamučne ili vunene postat će predmet žudnje brojnih trendseterica tvrde modni stručnjaci koji su ovaj trend već ubrojili na svoje liste velikih modnih trendova za 2020.

Ovaj trend zamijećen je u kolekcijama brojnih brendova, uključujući Khaite i Albus Lumen, kao i u kolekciji dizajnerice Rejine Pyo koja predimenzionirane polo majice kratkih rukava predlaže u kombinaciji s lanenim hlačama i sandalama.

No, činjenica je da ovaj pomalo dosadnjikavi odjevni komad možete učiniti vrlo efektnim ukoliko ga iskominirate s primjerice kožnom suknjom ili efektnim odijelom. Riječ je o klasičnom komadu koji se vrlo lako može kombinirati i reciklirati u brojim stajlinzima i baš zato modni stručnjaci polo majice smatraju odličnom investicijom.

I pojedine high street trgovine poput Zare, M&S-a i & Other Storiesa koje imaju sluha za trendove već su u svoju ponudu uvrstile ovaj klasični komad koji možete pronaći po super cijenama.

  • +6
Polo majice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije