PONUDA U TRGOVINAMA

Modni ulovi: Za ovim su čizmama svi poludjeli, a to i ne čudi, s obzirom da izgledaju nevjerojatno luksuzno

22.12.2019 u 08:06

Bionic
Reading

Dolaskom novih kolekcija u high street i dizajnerske trgovine, uočili smo velik broj čizama koje krasi vrlo elegantan kroko efekt kože. Ove su čizme, tvrde modni stručnjaci, najnoviji ovosezonski poriv trendseterica i uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku. Za to postoji vrlo dobar razlog - odišu luksuzom te izgledaju vrlo profinjeno

Ako ove zime želite izgledati u skladu s trendovima, onda u svoj ormar obavezno morate pospremiti čizmice s kroko efektom kože, bilo da je riječ o pravoj ili eko koži. Gdje god se okrenemo u posljednje vrijeme, u ovim trendi čizmama viđamo sve vodeće trendseterice, modne blogerice i instagramuše, a i police trgovina već neko vrijeme vrve ovim modelom.

Pomama za ovim modelom uslijedila je nakon što su svoje verzije kroko čizama izbacili Max Mara i Paris Texas. Max Marine čizme Beboot zaludjele su modne ovisnice i rasprodale se munjevitom brzinom u većini online trgovina, unatoč paprenoj cijeni od 6700 kuna, dok su čizme brenda Paris Texas, koje su dostupne u bogatoj paleti boja, osvojile i neke poznate Hrvatice.

Poznato je to da kroko efekt daje dozu profinjenosti i luksuza, no da biste ove čizme imali u svom ormaru, ne morate potrošiti gomilu novca. Brojne high street trgovine lansirale su svoju verziju kroko čizama u raznim bojama i materijalima po vrlo pristupačnim cijenama, a mi smo pročešljali popularne trgovine i izdvojili najljepše modele za svačiji ukus i džep.

  • +51
Čizme s kroko efektom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije