GRECE GHANEM

Nerado nosite midi suknje jer se bojite da dodaju godine? Evo kako ih kombinirati

18.08.2023 u 10:08

Bionic
Reading

Sve popularnija pedeset plus modna ikona Grece Ghanem iznova nas oduševljava svojim originalnim modnim kombinacijama

Kreativna Kanađanka libanonskih korijena nedavno je posjetila Tjedan mode u Kopenhagenu, gdje su je budno pratili pogledi brojnih modnih zaljubljenica.

Poznata po svojim nevjerojatnim stajlinzima, sjedokosa kreativka iz Montreala uspješno prkosi nepisanim pravilima odijevanja za zrelije dame te za svoje kombinacije dobiva samo pregršt komplimenata.

  • +3
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

A da to odlično radi, dokazuje i njezina rastuća 'sljedba' na društvenim mrežama, odnosno Instagramu, gdje je prati 1,2 milijuna pratitelja.

Grece je ovoga puta osmislila nevjerojatno chic stajling koji je uključivao Miu Miu prugasti oversized džemper i midi suknju zagasite boje senfa, koju potpisuje talijanska modna kuća Prada.

Ako pomalo zazirete od takvih modela suknji, sjedokosa Kanađanka ima odlično rješenje: šarmantne pruge koje svakom looku daju mladenačku notu, a sličan bi posao zasigurno odradila i neka upečatljiva T-shirt majica u rock chic stilu.

Pedeset plus modna ikona ovaj je fantastičan stajling, u kojem se uputila u muzej, upotpunila upečatljivim crno-bijelim cipelama Mary Jane, koje se ove sezone vraćaju na modnu scenu.

Svoj omiljeni dodatak, sunčane naočale, ni ovoga puta nije zaboravila, a ovu je maštovitu kombinaciju zaokružila modnim dodatkom koji bi svaka fashionistica rado vidjela u svojoj kolekciji - Chanelovom crvenom torbicom.