POPUT NAKITA

Ova torbica izazvala je najveću senzaciju u Parizu, a jasno je i zašto

06.10.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Torbice s razlogom slove za omiljeni dodatak u ženskom ormaru, a modna kuća Valentino podarila im je sasvim novo značenje

U sklopu pariškog Tjedna mode, talijanska kuća Valentino okupila je modnu sferu u srcu Akademije likovne umjetnosti u Parizu.

Umjetnica FKA Twigs i njezine plesačice za potrebe revije imale su atletsku izvedbu u središtu piste, dok su modeli nosili nove kreacije Valetina sa skulpturama golih žena u pozadini.

Novi modeli torbica kakve je dizajner Pierpaolo Piccioli osmislio za novu sezonu proljeće/ljeto izazvale su posebnu pozornost, što nimalo ne čudi.

Nasljednica supermodela Cindy Crawford, 22- godišnja Kaia Gerber, otvorila je reviju odjevena u besprijekornu haljinu bijele boje, dok je u ruci nosila novu verziju torbe VLogo Moon koja izgleda poput masivne narukvice.

Navedeno je postignuto zlatnom ručkom ukrašeno logom talijanske kuće a, sudeći po brojnim pozitivnim reakcijama koje je izazvala nakon debitiranja na modnoj pisti, već je postala novim predmetom žudnje svjetskih fashionistica.