INSPIRATIVNI STAJLINZI

Pet načina na koje možete nositi minice ove zime

07.12.2018 u 05:59

Bionic
Reading

Iako na modnoj sceni i dalje uvjerljivo dominiraju modeli suknji popularne dužine midi, minice su se vratile u modu na velika vrata, a evo kako ih ove sezone nositi na sofisticiran način

Prema mišljenju modnih eksperata, ove sezone nećete pogriješiti odabirom minice u kompletu s odgovarajućim blejzerom, a upravo oni omiljeni su odabir brojnih zaljubljenica u modu čiji stajlinzi na Instagramu redovito posluže kao odličan izvor inspiracije.

Ako suknje dužine midi ove sezone poželite zamijeniti popularnim minicama i pritom izgledati sofisticirano, modni eksperti otkrivaju pet načina na koje ćete postići navedeno.

  • +35
Mini suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kul izgleda i lake za stiliziranje, minice s kariranim uzorkom ove sezone sveprisutan su odjevni komad, a poželite li im udahnuti duh 60-ih, kombinirajte ih s bijelom dolčevitom, tajicama i čizmama iznad koljena, kao što je to pošlo za rukom švedskoj blogerici Hanni Stefansson.

Poznata karipska blogerica s pariškom adresom, Ellie, vješto se poigrala bojama kombinirajući ružičastu majicu s kožnom minicom u boji devine dlake. Njezin stajling stiže kao izvrsna inspiracija za nošenje suknji iznad koljena i u danima kada poželite razbiti zimsko sivilo.

Životinjski uzorak jedan je od najvećih sezonskih trendova koji nije zaobišao ni minice. Britanska blogerica i modna insajderica popularne trgovine ASOS, Lotte Williams, trend životinjskog uzorka istaknula je minicom s plavim leopard uzorkom, a nju je vješto kombinirala s blejzerom sivog kariranog uzorka.

Sezonski trend odijevanja u tonovima osvojio je i slavnu modnu blogericu Camille Charriere. Kombinaciju minijaturne suknje od tvida i čizama iznad koljena učinila je elegantnom odabirom kaputa u identičnoj nijansi suknje i veste s detaljem gumba od kornjačevine.

Poželite li od traper minice stvoriti elegantan odjevni komad, povedite se za stilističkim primjerom poznate modne novinarke Stephanie Broek. Iako kombinacija predimenzioniranog blejzera, 'svemirskih' čizmi do koljena i dolčevite u paru s traper suknjom može zazvučati čudno, ona itekako dobro funkcionira u praksi.