MARGOT ROBBIE

Ova plavokosa ljepotica nikoga ne ostavlja ravnodušnim

17.10.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Da se crnim outfitom na crvenom tepihu teško može pogriješiti, dobro zna australska ljepotica Margot Robbie koja se proslavila ulogom u 'Vukovima s Wall Streeta' u društvu Lea DiCaprija

Među najatraktivnijim uzvanicima na događanju u Los Angelesu pod nazivom 'Žene u Hollywoodu' zasigurno je bila 27-godišnja plavuša poznata i po ulozi Harley Quinn u filmu 'Suicide Squad'.

Zgodna plavuša pojavila se na događanju odabravši haljinu s prorezima koji su naglasili njezinu besprijekornu figuru.

I lijepa Australka odlučila se za trenutačno najpoželjniju frizuru, klasični dulji bob s razdjeljkom po sredini i nemarno stiliziranim vrhovima, što je dalo modernu notu ovoj bezvremenskoj frizuri.

Točka na 'i' odličnog outfita bile su zanimljive sandale ukrašene kamenčićima, a minimalistički make up istaknuo je njezinu prirodnu ljepotu.

Inače, u nedavnom je intervjuu Margot kazala kako svijet showbizza nije nimalo glamurozan.

'Ljudi često misle da se naš život odvija samo na partyjima ili jahtama. Voljela bih da je tako, ali nije', otkrila je Margot, koju ćemo vidjeti i u filmu o klizačici Tonyji Harding.

  • +7
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Zanimljivo je da je producent filma 'I, Tonya' njezin suprug Tom Ackerley, s kojim je od prošle godine u braku.  

Mladi par predan je poslu, pa nisu otišli ni na medeni mjesec nakon vjenčanja.

  • +6
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je u jednom intervjuu otkrila kako su ih omeli u tome poslovni rasporedi.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imali smo obveze na filmskom setu pa nismo mogli otputovati na medeni mjesec. Bilo je dana kad smo sjedili i smrzavali se u autu u Atlanti i pitali se zašto nismo negdje na plaži. Na kraju smo ipak otišli na medeni mjesec iz snova', rekla je Margot Robbie.

  • +9
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Robbie u filmu 'I, Tonya' glumi klizačicu Tonyju Harding koja je 1994. isključena do kraja života iz Američkog klizačkog udruženja zbog upletenosti u napad na kolegicu Nancy Kerrigan.