MARGOT ROBBIE

U ovako lošem stajlingu ni ljepotica poput nje ne može izgledati dobro

21.09.2017 u 13:41

Bionic
Reading

Margot Robbie, jedna od najljepših glumica mlađe generacije, obično ostavlja bez daha svojim stajlinzima na crvenom tepihu, no na premijeri filma 'Goodbye Christopher' u Londonu neugodno je iznenadila svojim outfitom

Zgodnu Australku, koja se proslavila ulogom u filmu 'Vukovi s Wall Streeta' u društvu Lea DiCaprija, na svečanim smo događanjima naviknuli viđati u besprijekornim stajlinzima, no ovoga puta 27-godišnjakinja je bila na meti modnih kritičara koji nisu bili nimalo impresionirani njenim izgledom.

Margot Robbie dokaz je kako loš stajling može narušiti ljepotu i najljepše od najljepših.

  • +16
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Australka odabrala je za ovu prigodu cvjetnu haljinu nadahnutu viktorijanskom erom, međutim kroj nije nimalo laskao njezinom obliku tijela pa joj je ova kreacija (Brock Collection) čak dodala nekoliko kilograma, premda se Margot može pohvaliti besprijekornom linijom.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim pogrešne haljine, svi su govorili i o njezinoj potpuno promašenoj frizuri. Zgodna Margot odlučila se za frizuru wet look koja se nikako nije mogla spojiti u romantičnu modnu priču s haljinom ukrašenom cvjetićima. Premda su ovakve frizure veliki hit, bilo bi bolje da se zvijezda 'Suicide Squada' odlučila za nježne uvojke.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Točka na 'i' ovog vrlo lošeg outfita bio je i ekscentričan make up - žuto sjenilo koje se nikako nije uklopilo.

Nadamo se da će Margot vrlo brzo popraviti loš dojam iz Londona.

Inače, osim nje, u filmu 'Goodbye Christopher' o životu A. A. Milnea, tvorca omiljenog dječjeg heroja, medvjedića Winnieja the Pooha, glume Will Tilston, Alex Lawther i škotska glumica Kelly MacDonald, poznata po ulogama u seriji 'Boardwalk Empire' i filmovima 'Trainspotting' i 'No Country For Old Men'.