JENNIFER LOPEZ

Ova kombinacija boja koju obožava i Jennifer Lopez svaku će kombinaciju učiniti skupljom i elegantnijom

19.12.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Kad je u pitanju Jennifer Lopez teško je reći koje joj modne kombinacije bolje stoje, glamurozne ili casual

J.Lo koja je ove godine u kolovozu napuhala 53 svjećice na rođendanskoj torti u svakoj prigodi pokazuje svoj fantastičan smisao za modu.

Iako je i ona bila na meti modnih kritičara, zgodna poduzetnica, glazbenica i pjevačica, sve rjeđe se može vidjeti u dvojbenim modnim kombinacijama.

Slavna ljepotica koja je ove godine izrekla sudbonosno 'da' Benu Afflecku, s kojim je početkom 2000-ih bila u vezi, gotovo nikad ne može proći nezamijećeno, a sad je privlačila mnoge poglede u svojoj omiljenoj kombinaciji boja, bež i bijeloj.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Premda na crvenom tepihu briljira u raskošnim večernjim haljinama, Lopez ništa manje atraktivno ne izgleda i u casual varijantama.

U jednom se takvom stajlingu uputila u studio smješten u Hollywoodu oduševivši u ležernom no vrlo chic izdanju.

  • +4
Cargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zgodna J.Lo odabrala je efektan sportski look spojivši uski bijeli top i prošiveni prsluk (Brunello Cucinelli) s trendi komadom koji ove sezone naprosto obožavaju brojne fashionistice - cargo hlače s našivenim džepovima sa strane sve traženijeg brenda The Frankie Shop.

Modnu kombinaciju za koju je zaslužila samo pohvale, podignula je šalom od kašmira s potpisom Brunella Cucinellija, a nosila je i gležnjače s potpisom omiljenog Timberlanda.

Svoju je kosu prošaranu pramenovima boje meda podignula u visoki rep, a make up je bio sveden na minimum.