FASHION GURU

Ako je netko očekivao da će se Rozga pojaviti u ludim kombinacijama, definitivno se razočarao

  • 18.12.2022 u 18:46

  • Bionic
    Reading

    Dok su Vatreni osvajali broncu, u zagrebačkoj Areni nastupala je splitska pjevačica Jelena Rozga. Njezina scenska izdanja za najveći koncert u karijeri očekivano su privukla pažnju Fashion Gurua

    Za Jelenu Rozgu sinoćnji koncert je sigurno bio najraskošniji u njezinoj karijeri. Nema sumnje da je itekako sretna, a ima i zašto biti.

    I na ovako velikom koncertu kad su stajlinzi u pitanju ostala je vjerna svom prepoznatljivom stilu, ali iznenađujuće se malo puta presvukla.

    • +12
    Koncert Jelene Rozge Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Poje

    Inače je vjerna crnoj i bijeloj, a takve su joj bile i kreacije za nastup. Da zadovolji svoje obožavateljice morala je biti u princeza haljini, ali u crnoj boji, da ne bude baš previše princezasta, dok je za frajerskiji stajling odabrala odijelo s kratkim sakoom i golim pupkom.

    Ako je netko očekivao da će izaći u ludim odjevnim kombinacijama, definitivno se razočarao. Nije niti njezina muzika takva da bi se ona trebala odjevati kao Lady Gaga, tako da je Jelena ostala vjerna sebi.

    Stajling je doduše mogao makar s nekim detaljima biti više scenski, da malo odudara od festivalskog odjevanja, ali nema sumnje da je naša Jelena sve dobro odradila, pa tako su i ovi outfiti bili odraz nje i njezinog stila i ono u čemu se osjeća najugodnije.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.