ISPLATIVA INVESTICIJA

Ova haljina s pravom nosi titulu modnog klasika: Nosit ćete je godinama jer se lako prilagođava različitim stilovima i prigodama

10.12.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Ako postoji jedan odjevni komad u koji se svake sezone isplati investirati, to je zasigurno mala crna haljina. Ovaj klasik s dugogodišnjim stažem na modnoj sceni zahvaljujući pregršt mogućnosti nošenja s lakoćom se prilagođava različitim stilovima i prilikama

Mala crna haljina u svakoj prilici pokazala se dobrodošlim rješenjem, posebice u danima u kojima ne znamo što bismo odjenuli, a bilo da je riječ o ljetnoj ili zimskoj sezoni, njezine mnogobrojne verzije redovito krase police trgovina.

U aktualnoj sezoni najpopularnijim modelima malih crnih haljina očekivano su se pokazale inačice od umjetne kože ili mekoga pletiva te posljednjih tjedana uvjerljivo dominiraju modnom scenom, a koliko ih je lako nositi i kombinirati s različitim odjevnim komadima i obućom, dovoljno govore stajlinzi jednih od najutjecajnijih zvijezdi sa svjetske street style scene.

Koju god crnu haljinu odabrali, teško da će vaš izbor biti pogrešan. Zavirite u galeriju i saznajte kakvi se modeli ovog modnog klasika ove sezone nude na policama popularnih high street trgovina.

  • +42
Mala crna haljina u high street trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo