U ZAGREBU

Otvoren novi prodajni salon Perfecta Dreams

24.09.2013 u 17:43

  • +4

Perfecta Dreams

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Perfecta Dreams, hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje te ujedno i član grupe najjačih svjetskih brandova iz područja proizvodnje kreveta i madraca, predstavio je svoj novi luksuzni salon otvoren u centru Zagreba na adresi Vlaška 75A. Radi se o flagship storeu švedske kompanije HildingAnders, inače vodećeg proizvođača kreveta, madraca i programa za zdravo spavanje u Europi, Rusiji i Aziji

Uređenje novog Perfecta Dreams salona potpisuje arhitektonski studio SODAarhitekti te dizajnerski dvojac Sanja i Neven Kovačić, dizajnerski studio Redesign. Salon je veličine 600 četvornih metara, a prostire se na tri razine: podzemna razina koja sadrži hotelijersku ponudu uz ormariće i ormare; nulta razina na kojoj su izloženi madraci te prvi kat s velikom ponudom raznih kreveta.

Široki asortiman kreveta i madraca u ponudi Perfecta Dreams salona zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. U ponudi se uz vlastite brandove, Perfecta Dreams i Hespo, koji su izrađeni u Hrvatskoj, u tvornici u Prelogu, mogu pronaći još i poznati talijanski brand Gamma te asortiman španjolskog branda Dupen. Uskoro će se ponuda obogatiti s još dva branda, Currem i Bedding, proizvodi iz Hilding Anders grupacije.

Eskluzivnost Perfecta Dreams salona svakako je norveški brand Jensen. Riječ je o krevetu koji je napravljen od norveškog bora i ima garanciju od 25 godina, a čiji madrac čini zaštićeni sistem džepičaste višeslojne opruge, tako da je iznimno udoban i osigurava odličan san. Na Jensen krevetu spava i norveška kraljevska obitelj, a prodaje se inače u londonskom Harrodsu po cijeni od 60.000 funti, dok njegova cijena u Perfecta Dreams salonu iznosi od 25.000 kuna. Jensen kreveti izrađuju se u Norveškoj već više od 60 godina, na tradicionalan način, ali uz primjenu naprednih tehnologija. Krevet ima mogućnost masaže te prilagodbe za gornji i donji dio tijela, odnosno prilagodiv je po visini i za uzglavlje i podnožje.



Perfecta Dreams – spavanje na hrvatski način!

Perfecta Dreams proizvodi slijede prirodu kao uzor i dobar izvor inspiracije. Ekološki odgovornom proizvodnjom upotrebljavaju se prirodne tkanine od celuloznih vlakana, materijali koji postupkom prirodne tehnologije posebno obrađene čestice srebra ili aktivnog probiotika utkanih u niti tkanine, pružaju 100 posto prirodnu antialergijsku i antibakterijsku zaštitu (odbijaju grinje i prašinu), tkanine protkane ugljičnim nitima koje oslobađaju tijelo od negativno nakupljene energije, aloeverom obrađene tkanine koje blagotvorno potiču obnovu mrtvih i regeneraciju novih stanica kože i još mnogi drugi materijali koji nam omogućuju prirodnu i zdravu klimu prilikom spavanja.

Svaki madrac iz linije Perfecta Dreams je dizajniran, proizveden i provjeren s posebnom pozornošću. Perfecta Dreams madraci nude maksimalnu usklađenost zdravog i komfornog sna, idealan oslonac te ispravan položaj tijela, osiguranu regulaciju temperature, blagotvorni učinak kod raznih reumatskih oboljenja, dekubitusa, oslabljene periferne cirkulacije i naposljetku ugodno prospavane noći.

Poštujući najstroža mjerila kvalitete proizvoda i vodeći se načelom povjerenja i odgovornosti Perfecta Dreams stvorio je prepoznatljivo ime koje je danas postalo sinonim za dobar san.