IDENTIČAN UKUS

Meghan Markle pronašla modni uzor u Harryjevoj sestrični, princezi Beatrice

24.09.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle u proteklih je nekoliko mjeseci pokazala zavidno modno znanje i dobro oko za detalje. Ipak, ponekad je svojim hrabrim outfitima kršila pravila kraljevske obitelj, pa je za svoj prvi samostalni angažman išla na provjerenu kombinaciju. Odjenula je suknju koju smo već imali prilike vidjeti na princezi Beatrice

Kada se krajem prošlog tjedna pojavila u vrtovima Kensingtonske palače u sklopu svog prvog kraljevskog angažmana Meghan Markle nosila je crnu dolčevitu bez rukava s potpisom brenda Tuxe, plisiranu midi suknju s potpisom dizajnerice Mishe Nonoo, dugi plavi kaput s potpisom brenda Smyth i crne štikle dizajnerice Sarah Flint. Jednostavan i pomalo konzervativan stajling nije naišao na veliku medijsku pompu kakvu su ponekad znale izazvati neke njezine modne kombinacije.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Više je pažnje izazvala pojava njezine majke Dorije Ragland koja je oduševila svojim outfitom. Međutim, iza crnog stajlinga koji je odabrala za svoju vrtnu zabavu krije se jedan zanimljivi detalj. Plisirana suknja već je viđena na jednoj članici kraljevske obitelji.

Nosila ju je princeza Beatrice, prva rođakinja princa Harryja, koja je zajedno sa svojom sestrom, princezom Eugenije navodno jako dobro slaže s Meghan. 30-godišnja princeza nosila je identičnu crnu suknju nekoliko dana ranije tijekom posjeta dječjoj udruzi 'Big Change' te ju iskombinirala s dužim sakoom boje devine dlake.

Da je famozna suknja nosiva u raznim situacijama, dokazala je prije dvije članice kraljevske obitelji, sama dizajnerica Misha Nonoo. Ona je sama odjenula svoju kreaciju za ležernu šetnju sa psom.

Inače, američka modna dizajnerica bliska je prijateljica s Meghan Markle i princom Harryjem te je upravo ona zaslužna za njihovu ljubav jer im je namjestila spoj na slijepo.

Misha Nonoo suknja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo