ČUDESNI NAPITAK

Otkrivena tajna sjajne figure Jennifer Aniston

20.06.2012 u 11:45

Bionic
Reading

Jednom tjedno slavna glumica Jennifer Aniston pije samo svježe pripremljeni napitak od povrća. Da je napitak čudesan, govori njezin vitak stas

Jennifer Aniston poznata je po svom izgledu i sjajnoj liniji zbog koje joj zavide i puno mlađe žene. No tajna njezine savršene figure je napokon otkrivena - vjerna je obožavateljica novog čudesnog soka koji stoji tek

30-ak kuna.

Čudesni smoothie jedino je što pije svakog tjedna. 'Piće se sastoji od svježeg, organskog povrća: cikle, krastavaca, špinata, češnjaka, mrkve, celera i kelja', piše časopis Grazia.

Prema izvoru, Jennifer pije ovaj super zdravi sok jedan dan u tjednu, obično subotom.

Nutricionist tvrde da ovakvi prirodni sokovi mogu imati efekt detoksikacije organizma. Alkalno povrće sprečava nadimanje, olakšava zadržavanje vode, a čak utječe i na promjene raspoloženja. Cikla čisti krv od toksina, celer i mrkva povećavaju razinu kalija i natrija, a kelj i peršin zdravi su za mozak pa ćete se osjećati manje pod stresom.

Nutricionisti savjetuju da bi napitak trebalo uzimati jednom tjedno, uz zdravu uravnoteženu prehranu tijekom tjedna.
Navodno je Jennifer prešla na ovu vrstu prehrane kako bi se pripremila za vjenčanje sa svojim dečkom Justinom Therouxom s kojim je bila u Parizu prošlog tjedna.

Ako želite pripremiti napitak poput Jennifer kod kuće trebat će vam:
• šest organskih krastavaca
• tri organske repe
• vezica špinata
• jedna šaka organskog kelja
• svježi češnjak i đumbir
• nekoliko organskih mrkvi
• jedan celer

Stavite povrće u sokovnik, dodajte malo crvene paprike ili začinsko bilja poput peršina. Sok ulijte u stakleni vrč (nikako plastični) i držite u hladnjaku. Pijte koliko želite cijeli dan, jednom tjedno.