BEAUTY TAJNE

Otkrivena posebna tehnika šminkanja vojvotkinje Meghan Markle

30.08.2018 u 21:14

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle zaslužna je za povratak prirodnog make upa i smanjen trend jake šminke koji je do sada uspješno vladao beauty scenom. Njezino lice nikada nećemo vidjeti prekriveno slojevima pudera već će uvijek u prvom planu biti natural look i pritom naglašene pjegice, a evo kojom tehnikom to točno uspijeva

Daniel Martin, vizažist koji je imao čast šminkati Meghan Markle na dan njezina vjenčanja s princom Harryjem, otkrio je javnosti nekoliko trikova kojima se služio pri uljepšavanju 37-godišnje vojvotkinje.

Budući da se dugi niz godina bavila glumom, Meghan je navikla na svakakve oblike make up-a no kada god je to moguće, ona će odabrati što prirodniji look. Dokazala je to i minimalističkom šminkom na svome licu na dan vjenčanja u Windsoru prije nekoliko mjeseci.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni vizažist koji godinama surađuje s brojnim poznatim zvijezdama, istaknuo je kojim se tehnikama koristio pri uređivanju vojvotkinje i kako je točno naglasio njezine pjegice, kojima se Meghan iznimno ponosi. Martin je koristio laganu podlogu koja se temelji na bazi vode. Riječ je o Tatcha The Silk Canvas primeru čija je cijena 52 eura (390 kn).

A post shared by sunday glow ☼ (@sunday_glow) on

A post shared by DALIMAKEUP (@dalimakeup) on

Istaknuo je kako su hidratizirajući primeri važna stavka svakog make up-a. Zbog primera će vaša šminka biti postojanija i dugotrajnija.

'Ljudi s pjegicama imaju naviku stavljati mnogo pudera i korektora, što je greška. Treba koristiti lagane pudere, a područje oko nosa i ispod očiju po potrebi jače ili manje blendati spužvicom. Kod Meghan je primjerice bio slučaj jačeg blendanja, jer je ona htjela naglasiti svoj pjegice, a ne ih sakriti', objasnio je Daniel Martin, te dodao kako je nakon primera koristio Laura Mercier puder.

Omiljeni brend kozmetike Meghan Markle imala je naviku koristiti i tijekom snimanja serije 'Suits' smatrajući kako on istovremeno njeguje i zaglađuje njezinu kožu. Osim Laura Mercier, Meghan voli koristiti i Chanel Sublimage Le Teint i Giorgio Armani Luminous Silk pudere.

A post shared by @luxecosmeticsstore on