I TO SE DOGODILO

Otkrivena formula za sreću svakog čovjeka

27.09.2013 u 15:04

Bionic
Reading

Formula za sreću i mir osobe tražili su mnogi filozofi i učenjaci, a sada je navodno otkrivena i čarobna formula s kojom je to lako moguće

Profesor Todd Kashdan tvrdi kako je otkrio formulu prema kojoj svaki čovjek može otkriti što mu je potrebno da bi se osjećao dobro i bio sretan.

Njegova formula ima ove parametre: živite za trenutak (M), budite znatiželjni (C), radite oo što volite (L), mislite i na druge (T), njegujte veze (N), njegujte svoje tijelo (B). Iz njih proizlazi formula (Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33).

Dr. Kashdan u ovu je formulu unio godine svog istraživanja i na kraju je zaključio da je spomenutih šest stavki ključ sreće. Daily Mail piše kako možda i nije toliko očito da će ovaj omjer zaista nekome donijeti sretan život, ali Kashdan sve uvjerava da se u formuli krije ključ sreće: 'Ne postoji samo jedna stvar koja nsa čini sretnima, ali kada uključite šest stavki u pravim dozama, bit ćete zadovoljni životom.'

Dodaje kako je za sve u životu potrebno uložiti truda i raditi, a ako uložite u predložene stavke, sve će vam se višestruko vratiti.