VELIKODUŠNA ZVIJEZDA

Otkrivena dirljiva gesta Paula Walkera

05.12.2013 u 10:30

Bionic
Reading

Par čiji je zaručnički prsten potajno kupio glumac Paul Walker istupio je u javnosti kako bi ispričali priču o neobičnoj velikodušnosti tragično preminule zvijezde

Američki vojnik Kyle Upham i njegova nova supruga Kristen bili su u draguljarnici u Santa Barbari 2004. u potrazi za dijamantnim prstenom uoči njegovog drugog odlaska u Irak.


Paul Walker je započeo s njima razgovor u kojem mu je vojnik otkrio da uskoro odlazi na dužnost u Irak, piše MailOnline. Par je napustio trgovinu jer si nisu mogli priuštiti prsten od 9000 dolara, no ubrzo nakon toga nazvala ih je prodavačica obavijestivši ih da im je tajni klijent poklonio prsten.

Naime Walker je potražio upravitelja dućana i zatražio da stave prsten na njegovu karticu. Kad je zgranuti par pitao tko je kupio nakit, prodavači su na Walkerov zahtjev odbili odati identitet dobročinitelja.

Uphamovi su zadržali priznanicu za dar i često su sumnjali da im je prsten darovala zvijezda. Draguljarnica je čuvala tajnu, no nakon vijesti o tragičnoj smrti glumca prodavačica Irene King osjetila je potrebu da ispriča ovu priču.