SVIJET MIRISA

Otkrivamo kakve parfeme vole mlade holivudske zvijezde

29.08.2011 u 09:28

Bionic
Reading

Parfem koji nosiš svojevrsni je mirisni potpis po kojem će te pamtiti. No u parfemskoj industriji, koja teži milijarde dolara i u kojoj svake godine na tržište izađe nevjerojatno mnogo novih parfema, zaista se teško snaći. Možda vam pomognu zvijezde i njihov izbor broj jedan u mirisnoj parfemskoj industriji

Nikako da nađeš odgovarajući miris koji bi te oborio s nogu i kojem ćeš biti još dugo vjerna? No za svakog od nas postoji pravi parfem, samo ga je nekima teže pronaći. Kako bismo ti olakšali potragu, otkrivamo kako mirišu mlade holivudske zvijezde i koji su njihovi najdraži parfemi, a možda upravo jedan od njih postane i tvoj broj jedan.

Taylor Swift
Mlada pjevačica profinjenog izgleda sigurno i kod parfema ima istančan ukus.
'Isprobala sam milijun različitih parfema i ponekad ih stvarno biram usput, no jako mi se sviđa Lollia i parfemi Gwen Stefani', otkrila je Swift.
Amanda Seyfried
Glumica poznata iz mjuzikla 'Mamma Mia' obožava Bulgarijev parfem Eau Parfumee Extreme.

Carrie Underwood
Mlada pjevačica otkrila je da je njezin najdraži parfem Flight of Fancy by Anna Sui, ali i da tajnu svoje ljepote i njegovane kože, kose i lica ne duguje skupim kozmetičkim preparatima. Smatra da je najvažnije kožu temeljito očistiti i hidratizirati, a ne imati 50 vrsta krema u toaletnom ormariću. No lijep izgled i stajling svakako začini svojim omiljenim parfemom.

Kourtney Kardashian
Reality TV zvijezda otkrila je da parfeme mijenja svake sezone.

'Parfeme prilagođujem sezoni, pa tako za jesen i zimu volim parfem I Love Michael by Michael Kors. Proljetno-ljetni izbor mi je Jivago 24 K, koji miriše božanstveno.

Hilary Duff

Ova mlada sofisticirana glumica obožava Opium by Yves Saint Laurent.

Emma Watson
Glumica Emma Watson najradije miriše na DKNY Be Delicious by DKNY.

Vanessa Hudgens
'Isprobala sam stvarno puno parfema. Ranije sam bila vjerna mirisu Aquolina Pink Sugar Sensual. Sladak je i sviđao mi se, no što sam starija, želim da moji mirisi budu malo jači, pa isprobavam nove i tražim idealni.

Selena Gomez
Zaljubila sam se u Frilly Lily koji je lagan, pomalo voćni, slatki parfem. Lijep je i sofisticiran u isto vrijeme.

Amanda Bynes
Glumica Amanda Bynes obožava miris Stella by Stella McCartney.

Blake Lively

Modna ikona Blake Lively vjerna je parfemu Victoria's Secreta Ooh la la Shimmering Fragrance Mist.

Miley Cyrus
Želiš li mirisati poput zvijezde Miley Cirus, Juicy Couture Eau de Parfum pravi je izbor za tebe.