NATAŠA JANJIĆ:

'Otkazala sam skijanje zbog Angeline Jolie'

03.02.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Lijepa glumica Nataša Janjić jako je uzbuđena što je dobila pozivnicu za premijeru filma 'U zemlji krvi i meda', zbog toga je otkazala dogovoreno skijanje te kaže da je više zanima Angelina nego Brad

Nataša Janjić često dolazi na masažu u Lola Sensu te dodaje da osoblje ima zlatne ruke. Glumica cijeni što je to salon njene kolegice.

'Svidjelo mi se i to što je mjesto intimno i diskretno i za nas koji se bave javnim poslom', rekla je. Nataša nema plan za Valentinovo, hoće li doći na masažu za dvoje?
'Sad da ću Valentinovo provesti na masažnom stolu, baš ne znam. Možda kod kuće', smije se Nataša, koja puno radi.

'Imam puno predstava u Gavelli, u Exitu i Planet Artu. Trenutno snimam film s Ivonom Jukom koji se zove se 'Drugi'. Nakon toga idem snimati u Beograd neki film, tako da ima posla', rekla je Nataša, jedna od sretnica koja je pozvana na premijeru filma Angeline Jolie u Arena Centru.

'Jako se radujem. Sram me priznati, ali neko skijanje sam čak odgodila, kad sam dobila tu tajanstvenu pozivnicu gdje ne traže samo JMBG', rekla je Nataša, a više se veseli Angelini nego Brad Pittu

'Idem zbog nje. Ništa Brad Pitt. Zanima me da je vidim uživo. Da vidim koliko je mršava, lijepa i što je obukla. Sad nitko neće film gledati, svi ćemo zuriti u nju', rekla nam je Nataša, koja ne zna što će obući na premijeru. 'Bit će to u zadnji čas, kao i uvijek', dodala je.