U CRNOM OD GLAVE DO PETE

Otkako je prekinula dugogodišnju vezu, Katie Holmes izgleda sjajno: Ovaj stajling potpuno nas je oduševio

05.09.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Nije prošlo dugo otkako je vijest o prekidu ljubavne veze Katie Holmes i Jamieja Foxxa obišla svijet. Otada slavnu glumicu viđamo češće u javnosti i u sve boljim modnim izdanjima. Čini se kako slavnoj brineti ovaj prekid itekako godi

Glumicu Katie Holmes u posljednje vrijeme sve češće viđamo u javnosti. Nakon prekida s glumcem Jamiejem Foxxom , zvijezda 'Dawson's Creeka' posvetila se kćerki Suri Cruise, koju ima iz braka s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, ali i sebi.

Slavna glumica sve češće posjećuje javna događanja, pa je samim time promijenila svoj stil odijevanja. Umjesto trenirki i traperica, Katie sada odabire puno elegantnije odjevne komade poput haljina, suknji i štikli.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Backgrid USA/Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID

40-godišnja glumica viđena je u New Yorku ispred svog stanu u kojem živi s 13-godišnjom kćerkicom. Paparazzi su holivudsku miljenicu uslikali dok je šetala prema događanju modnog brenda Zimmermann kojeg obožavaju i poznate Hrvatice.

Katie je za tu prigodu odabrala crnu haljinu na bretele, asimetričnog midi kroja s decentnim točkicama koja nosi Zimmermannov potpis, a haljinu je uskladila s crnim gležnjačama na petu, zlatnim ogrlicama i crnim sakoom koji je nosila ležerno prebačenog preko ramena.