NAGRADNJAČA

Osvojite proizvode Melema i Ahave - dobitnici

24.08.2010 u 11:34

Bionic
Reading

Tportal.hr, Ahava i Melem poklanjaju svojim čitateljicama Ahava kremu, retro Melem te Melem u sticku

Osim već poznatog pakiranja Melema u kutijici čija je raznolika primjena razlog zbog kojeg čini neizostavan dio gotovo svih kozmetičkih torbica, ovo ljetno je lansiran novi, jedinstveni proizvod, Melem u sticku

Melem u sticku omogućava jednostavniju primjenu i higijenski je prihvatljiviji, a i odgovorio je na sve veće zahtjeve tržišta za novim, inoviranim proizvodima. Bogata formulacija trenutno umiruje i prirodno regenerira ispucane i nadražene usne te im vraća sjaj i blistavost.

Melem u sticku zadržava svoju jedinstvenu, blagotvornu formulu koja će pružiti intenzivnu njegu i zaštitu usana. Nema sumnje, Melem u sticku će postati neizostavan dio svake kozmetičke torbice, koji će pružiti potpunu zaštitu i savršenu njegu usana u svakom trenutku.

Prirodni i geološki fenomen Mrtvog mora kao i njegova ljekovita svojstva su sadržani i u kozmetici Ahava. Glavni aktivni sastojak proizvoda ove jedinstvene kozmetike je Mineral Skin Osmoter (MSO kompleks) - koncentrirani ekstrakt vode Mrtvog mora koji čini prirodno ujednačena formula minerala.

Osmoter rabi principe osmoze: prirodan proces raspodjele vode među stanicama kože. Na taj se način stanicama dovode vlaga i hranjive tvari iz donjeg u gornji sloj kože, podsjeća mehanizme tijela na prirodno navodnjavanje. Osim minerala, proizvodi Ahava sadrže ekstrakte algi i obalnih biljaka (halofita) te ekstrakte ljekovitog blata Mrtvog mora koje koži dovode potrebne nutrijente, umiruju je i štite od negativnih vanjskih utjecaja.

Nagrade su osvojili:

Željka Mirčeta
Ines Komić
Ivan Katavić
Marta Škaler
Ana Juras
Željka Srša
Svijetlana Laco
Ksenija Kordiš
Anastazija Konjarević
Gordana Jurić Veselinović
Marija Štrkalj
Dario Brajković
Melani Mohor Popić
Sonja Hohnjec
Dušica Pavelić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.