NAGRADNJAČE

Osvojite dječje sunčane naočale HOOT

08.05.2017 u 11:58

HOOT dječje naočale

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

BIPA I HOOT misle na najmlađe – u svim BIPA trgovinama u ponudi su dječje sunčane naočale s 400 UV zaštitom

Baš kao i odraslima, i djeci su potrebne sunčane naočale! Osim na kožu, UV zrake mogu imati štetan učinak na oči te mogu uzrokovati oštećenje rožnice, leće i mrežnice.

Dječje oči su osjetljivije od odraslih jer se očna leća kod djece još izgrađuje i shodno tome upija mnogo više sunčevih zraka, stoga ju je potrebno adekvatno zaštititi.

U svim BIPA poslovnicama dostupan je velik izbor različitih HOOT dječjih sunčanih naočala s UV 400 zaštitom, čime pouzdano odbijaju refleksiju sunčevih zraka. Anatomski su prilagođene nošenju na dječjoj glavi te istovremeno lagane i fleksibilne, pa neće djeci predstavljati opterećenje tijekom igre na plaži, na suncu ili u parku i na igralištu.

Naočale prate modne trendove i dolaze u više boja te s različitim dodacima na okvirima – za djevojčice s cvjetićima, zvjezdicama ili jednobojne, a za dječake s uzorcima raznih boja. Uz HOOT naočale svako dijete može za sebe pronaći naočale u boji i dizajnu koje voli, a uz pouzdanu zaštitu za svoje nježne i osjetljive oči.

Neka pripreme za ljeto krenu na vrijeme! Kvalitetne dječje sunčane naočale, osim što će pridonijeti očuvanju vida, omogućit će djeci još bezbrižnije i veselije uživanje na suncu i u prirodi.

Maloprodajna cijena HOOT dječjih naočala je 29,90 kn.

Čitateljima tportala darujemo tri komada sunčanih naočala, a dobitnici su Silvana Mijić, Žaklina Krulić i Andrea Jerinić.