NAGRADNJAČA

Osvojite Aussie proizvode za kosu

20.05.2013 u 09:25

Bionic
Reading

'Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom!' – filozofija je marke Aussie koja je odnedavno dostupna na hrvatskom tržištu, na policama dm-ovih prodavaonica. Sada već i sama imaš priliku iskusiti sve što bogatstvo divlje australske prirode može učiniti za tvoju kosu.

Anamarija Asanović, poznata hrvatska dizajnerica i zaštitno lice Aussieja za Hrvatsku, prava je Aussie djevojka – živi život punim plućima, voli lijepe stvari, možemo je nazvati i beauty junkijem, ali nije opterećena time. Ona jednostavno voli život, voli biti slobodna, svoja, opuštena, a istovremeno u svakoj prigodi blistati i imati lijepu, njegovanu kosu. Aussie djevojka ne želi čitavu vječnost provesti brinući o kosi – to za nju čini Aussie.

Anamarija kaže da je oduševljena aussssastičnošću balzama za kosu i šampona ove australske marke: 'Aussie je izvrstan. Koristim liniju za njegu kose Miracle Moist i izvrsna je. Tretman 3 Minute Miracle Reconstructor tako dobro nahrani moju kosu čineći je mekom i sjajnom. A što tek miriši...danima mi kupaonica božanstveno miriši na Aussie. Meni je Aussie fenomenalan, od dizajna bočice, formule koja čini čuda mojoj kosi, pa sve do mirisa kojim sam oduševljena', rekla je Anamarija Asanović.

Bit je u sljedećem: u proizvodnju svake bočice proizvoda za njegu kose Aussie utkano je mnogo znanja i mudrosti koja će učiniti čuda na mlitavoj, beživotnoj, zamršenoj kosi sa sitnim kovrčicama koja je nemoguća i potpuno izvan kontrole. Testiranje proizvoda Aussie pokazuje da sastojak kao što je, primjerice, ulje avokada može pomoći u smirivanju kose, čak i ako sama nisi smirena.

U Hrvatskoj je dostupno pet linija proizvoda za njegu kose Aussie: Aussie Miracle Moist kolekcija za suhu i oštećenu kosu, zatim Aussie Colour Mate za obojenu kosu, Aussie Mega Instant za svakodnevno korištenje, kolekcija Aussie Aussome Volume za slabu i tanku kosu te za dugu kosu Aussie Luscious Long kolekcija.

Tportal.hr vam poklanja dva paketa Aussie proizvoda linije Miracle Moist koji sadrže: Šampon, balzam i tretman Aussie Miracle Moist!

Poklon paket su osvojile:

Ksenija Šimić
Slavica Varga

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.