NAGRADNJAČE

Osvojite adventski kalendar za njegu noktiju Look by Bipa

07.02.2017 u 10:52

Bionic
Reading

U predblagdansko vrijeme popularni adventski kalendari s čokoladicama vraćaju nas u razdoblje djetinjstva, obiteljskog ozračja topline i doba iščekivanja i odbrojavanja

S obzirom da vrijeme prije Božića treba izgledati čarobno i drugačije od ostatka godine, uživanje u stvarima koje volimo i sitnim svakodnevnim ritualima koji nas raduju, upotpunit će cjelokupni doživljaj ovog najljepšeg doba u godini.

Spojivši najpoželjnije beauty proizvode brenda Look by Bipa u privlačna mini izdanja nastao je preslatki Look by Bipa adventski kalendar koji sadrži proizvode za njegu noktiju i zbog kojeg se ljubiteljicama kozmetike neće biti teško odreći čokoladica koje su uobičajene za adventski kalendar.

U ambalaži neodoljiva dizajna, Look by Bipa adventski kalendar skriva prave male beauty dragulje koji će vas svaki dan iznova iznenaditi i tako vam uljepšati sve nadolazeće dane do Božića.

Razni lakovi za nokte i naljepnice za nokte sa šljokicama, biserima i cirkonima, puder sa šljokicama, šablone za francusku manikuru, trakice za ukrašavanje, samo su dio bestseller Look by Bipa proizvoda koje sadrži ovogodišnje izdanje adventskog kalendara.

Zavodljivo i privlačno upakirani beauty 'slatkiši' zaduženi su za njegu noktiju, kako bi uljepšali dan i pridonijeli osjećaju ugode i blagdanske opuštenosti. Blagdansko beauty iznenađenje idealan je dar ako želite počastiti samu sebe ili neku posebnu osobu do koje vam je stalo.

Look by Bipa adventski kalendar dostupan je u Bipa poslovnicama po cijeni od 129,90 kn.

Bipa čitateljima tportala daruje jedan Look by Bipa adventski kalendar, a dobitnica je Slavica Kotarac.