KREACIJE KAO VJESNIK PROLJEĆA

Osvježavajuće kombinacije domaćeg brenda za sve one koji se ne boje živih boja

30.03.2018 u 21:26

Bionic
Reading

Midi lepršave haljine, plisirane suknje i široke hlače ove su sezone apsolutni hit, a poznati hrvatski brend Hippy Garden upravo je takve modele predstavio u osvježavajućim i vedrim nijansama koje izgledaju poput najljepšeg vjesnika proljeća

Nakon prve uspješne capsule kolekcije snimljene na ulicama Pariza, jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih brendova, Hippy Garden, ponovno je oduševio novom, ovog puta ljetnom capsule kolekcijom 'Pulse'.

Kako i samo ime upućuje, nova kolekcija pulsira bojama i uzorcima. Pomno promišljenim igranjem boja, istražujući paletu neutralnih, zemljanih tonova do izrazito žarkih boja u formi color-blocka, kolekcija odiše razigranim romantičnim duhom i prigušenim seksepilom.

  • +6
Hippy Garden Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Lajt motiv kolekcije je autorski print brenda primijenjen na različitim materijalima poput pamuka, viskoze pa čak i eko kože. Romantične duge haljine na preklop s raskošnim volanima, ženstvene su i seksepilne, a jednostavna silueta omogućuje njihovu nosivost za svaku priliku. Kroz kolekciju se provlače bluze na preklop, tunike, culottes hlače u nekoliko varijacija te bomber jakne namijenjene ženama, ali i muškarcima.

Također, nezaobilazni modni dodaci prisutni su u obliku mini torbica, laptop i ruksak torbi te prvog modela sunčanih naočala brenda koji će biti siguran hit među trendsetterima.

Prema riječima dizajnerice, kolekcija je namijenjena onima koji su odvažni i hrabri nositi žive boje, a svoju viziju rascvjetanog proljeća i uzavrelog ljeta odvela je korak dalje vizualima koji pobuđuju gotova sva osjetila.

'Obožavam boje i volim se poigrati s raznim uzorcima. Naime, ovog puta print i kolekcija nisu inspirirani mjestom ili vremenom nego osjećajem koji u meni pobuđuju proljeće i ljeto', rekla je Vorkapić, a njena vizija poprimila je finalni oblik vibrantnim vizualima kampanje.