HRABRI SPOJ

'Eksplozijom' printa najavljena nova Hippy Garden kolekcija

07.02.2017 u 21:57

Bionic
Reading

Modna dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja se krije iza imena Hippy Garden, najavila je svoju novu kolekciju nazvanu 'Frekvencija radosti'. Ovom kolekcijom dizajnerica je pokazala itekakvu hrabrost spojivši print na print i time pretvorila tkaninu u platno za umjetničko djelo

Svi ljubitelji modnog branda Hippy Garden napokon će doći na svoje, jer je svjetlo dana ugledala 'Frekvencija radosti', nova kolekcija koju potpisuje Đurđica Vorkapić. I ovoga je puta dizajnerica dokazala kako vlada profinjenom elegancijom, a pokazala je i hrabrost spojivši print na print. Za takvo što, modni stručnjaci kažu da se rijetko tko usudi napraviti.

'Eksplozijom' printa pretvorila je tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne kombinacije namijenjene su ženama koje s nošenjem živih boja privlače poglede na sebe, ali i donose u svoj život pozitivne vibracije. Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti, dok se autorski floralni print miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama.

U 'Frekvenciji radosti' prevladavaju upečatljive midi i maksi haljine upadljivih detalja, koje su idealno stilizirane s printanim tenisicama, volumenozni kaput ogrtači te funkcionalne košulja-haljine. Za fotografije kampanje zaslužan je Šime Eškinja, dok su glavni modeli Lea Kubović, Ingrid Nikolić i Manuela Mlinar.