obožava odijela

Ostale su bile više šik, ali mnogi su gledali u Zrinku Cvitešić: Zablistala je na crvenom tepihu Pulskog filmskog festivala, a danas slavi 42. rođendan

18.07.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Naše najveće i najljepše kino na otvorenom, otvorilo je svoja vrata ovogodišnjem prestižnom filmskom festivalu. Svečanost je ovog puta prošla skromnije nego inače zbog epidemioloških mjera, a izostao je i tradicionalni vatromet na nebu iznad Arene, no, mnoštvo poznatih prodefiliralo je crvenim tepihom. Domaća glumica, koja već naveliko hara svjetskom scenom te članica ocjenjivački suda Hrvatskog programa ovogodišnjeg Pula film festivala plijenila je poglede sva u bijelom

Zrinku Cvitešić neosporno možemo smatrati jednom od naših najvećih glumačkih diva današnjice, a ona to iznova potvrđuje svojim talentom, radom i nenametljivošću. Karlovčanka je dio žirija ovogodišnje Pule, a u subotu navečer se pojavila u elegantnom izdanju.

Zrinka uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirima, a posebno voli odijela. Ranije smo je već viđali u bijelom. Tako je u listopadu 2019. bila na premijeri predstave 'Two Ladies' u londonskom Bridge Theatreu kada je ispod bijelog odijela stavila crni grudnjak, zalizala kosu, a minimalističku seksi kombinaciju izvrsno zaokružila crnim salonkama.

Ovog puta svoje bijelo izdanje glumica je upotpunila bijelim šeširom (koje također voli nositi i često fura), mokasinama burberry uzorka te elegantnom crnom YSL torbicom.

Glumica koja danas slavi 42. rođendan trenutno radi na seriji The Power u produkciji Amazon Prime Videa nastaloj na osnovu svjetskog bestsellera Naomi Alderman. U njoj ima jednu od glavnih uloga, onu Tatiane Moskalev, žene predsjednika Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara zemlju u matrijarhat. Inače, prije dolaska u Pulu, Zrinka je svratila u svoj rodni grad gdje je viđena na promenadi s dugogodišnjim partnerom Nikom Kranjčarom i prijateljem iz djetinjstva, Marinkom Lešom.

  • +15
Svečano otvorenje 68. Pulskog filmskog festivala Izvor: Cropix / Autor: Dusko Marusic / CROPIX