Osobna iskustva iz poliklinike Svjetlost

Osobna iskustva iz poliklinike Svjetlost

29.03.2010 u 09:55

Bionic
Reading

Što o laserskom skidanju dioptrije kažu pacijenti poliklinike Svjetlost

Matija Lovrec, 43 godine, novinar, HTV, Zagreb:

 

'Danas je tehnologija jako napredovala, mnogo sam se informirao putem interneta te tako odlučio konačno se riješiti naočala.

 

Imao sam izbor, dobro sam procijenio konkurenciju te zaključio da je poliklinika Svjetlost definitivno broj jedan po kvaliteti usluge, profesionalnosti i ljubaznosti tima.

 

Nakon osam godina nošenja leća i 20 godina naočala, najljepši osjećaj je bio ujutro dan nakon operacije. Probudiš se i shvatiš da si uistinu progledao.'

 

Saša Ćeramilac, 34 godine, novinar, NOVA TV, Zagreb:

 

'Moja dioptrija je bila na desnom oku - 4 i na lijevom oku -3 s astigmatizmom, zbog čega nisam mogao funkcionirati bez naočala.

 

Čim sam čuo da se laserom skidaju dioptrije, što je bilo prije par godina, zainteresirao sam se i raspitao.

 

Iz informacija koje sam dobio zaključio sam da se astigmatizam ne može riješiti, što je bilo prilično razočaravajuće u tom trenutku.

 

Sjećam se, međutim, članka u novinama u kojem je pisalo da je prof. Gabrić u Njemačkoj skinuo svoj astigmatizam te da je odlučio taj laser donijeti u Hrvatsku. To mi je djelovalo vrlo poticajno.

 

Na sam dan zahvata bio sam toliko uzbuđen da strah nisam osjećao. Na oči sam izuzetno osjetljiv, kao vjerojatno i svi ostali. Međutim, sam zahvat je bio puno lakši nego što sam očekivao.

 


Nikad neću zaboraviti osjećaj ujutro, dan poslije zahvata, kada sam krenuo na kontrolu. Izašao sam iz zgrade i tu bistrinu i oštrinu vida ne mogu opisati riječima.'

 

Više informacija potražite na www.svjetlost.hr