CHRISTINA HENDRICKS:

Osjećala sam se divno s desetak kilograma više

01.07.2010 u 11:33

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' slikala se za naslovnicu Health Magazina te je izjavila da je jako ponosna na svoje tijelo iako su joj agenti uvijek govorili da smršavi

Crvenokosa ljepotica Christina Hendricks slikala se za naslovnicu Health Magazina te je u intervjuu rekla da je oduvijek bila ponosna na svoje obline.

'Kad sam bila model, prvi puta kad sam otišla u Italiju, pila sam kapučino svaki dan, dobila sam desetak kilograma i bila si prekrasna. Nikad ih nisam pokušala skinuti', rekla je Christina koja je preživjela i mnoge kritike svog izgleda, poput onog na Golden Globe Awards. 'Nemoj staviti veliku curu u veliku haljinu', glasila je kritika u New York Timesu.

Unatoč tomu, Christinu sada doživljavaju kao najljepše tijelo Hollywooda: 'Zar nije to Jessica Alba? Jer to bih ja rekla. To je veliki kompliment jer su mi cijelo vrijeme agenti govorili da moram smršaviti, a sad ljudi slave moje tijelo!' Christina govori da rado jede čips te da može odoljeti slatkom, ali nikako Mc Donaldsu, iako zbog zdravlja i redovito vježba.