KAKVA FIGURA

Pogledajte fotografiju u smjelom bikiniju za koju je Kim Kardashian zaradila više od 3.7 milijuna lajkova

07.01.2022 u 23:17

Bionic
Reading

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian dobro zna kako privući pozornost na društvenim mrežama gdje ima veliki broj vjernih fanova

Svjetski su se mediji ovih dana raspisali o njezinoj vezi s komičarem Peteom Davidsonom koji je na glasu kao veliki zavodnik.

Davidsona su dosad povezivali s mnogim poznatim ljepoticama poput Ariane Grande, Kate Beckinsale, Kaie Gerber, a u posljednje se vrijeme intenzivno druži s Kim Kardashian (41).

Kim Kardashian (41) i Pete Davidson (28) skupa su otputovali na Bahame gdje se nisu odvajali jedno od drugoga, a bujna crnka poznata po svojim izazovnim izdanjima ponovno je izazvala pomutnju objavivši fotografiju u sićušnom smeđem bikiniju koji je jedva obuzdao njezine obline.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stoga nimalo ne čudi da je najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner koja je prošle godine okončala brak s Kanye Westom, za tu fotografiju dobila više od 3.7 milijuna lajkova.

Mnogi su pohvalili njezinu figuru, neki su se čudili njezinim oldschool slušalicama 'sa žicom', dok su je pak drugi zapitkivali o Peteu.

Inače, nakon sedam godina braka i četvero djece u veljači prošle godine Kim je podnijela zahtjev za razvod od repera, producenta i dizajnera, osebujnog Kanye Westa. Iako su se razišli na romantičnom planu, najavili su kako će nastojati odgajati djecu u obiteljskom duhu i jedno drugom pružati podršku u kreativnim pothvatima.