ŽENSKI RAZGOVORI

Osam sigurnih znakova da si ga očarala

15.07.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Djevojke su ponekad sklone ponašanje svoga dragoga tumačiti kako im se najviše sviđa pa često neke znakove pripisuju nečemu što ne odgovara u potpunosti stvarnosti. Prisjetili smo se nekoliko sigurnih znakova da si ostavila dobar dojam na njega. Dešifriraj njegove signale do kraja!

1. Ako te zove ili šalje ti poruke redovito i jednakim (ako ne i većim) intenzitetom kao i ti, stvar je jasna – potpuno si ga opčinila. Ako pak ti cijelo vrijeme iniciraš komunikaciju, moramo ti, nažalost, reći kako on misli da mu nisi toliko zanimljiva.

2. On te želi u svom društvu i super mu je kad vidi da se dobro slažeš s njegovim prijateljima (no, naravno, ne previše). Ali ako nisi nikad upoznala njegove frendove, vrijeme je da se zamisliš zbog čega te taji – moguće je da te ne vidi kao potencijalnu djevojku ili najgora verzija priče – možda je već u vezi.

3. Ne srami se držati te da za ruku u javnosti! To je vrlo jasan znak da ste par i kad to neki dečko napravi, ne treba više ništa dodatno objašnjavati.

4. Ne smeta mu raditi najdosadnije stvari s tobom! Rado će ti pomoći oko pospremanja CD-a ili će otići s tobom i u posjet staroj teti ako ga zamoliš. Njemu je zbilja stalo do tebe.

5. Ti više nisi nikakva tajna! Dapače, svi već znaju za tebe, pa i susjedi i rodbina u inozemstvu, a njegov profil na Facebooku  'osvježen je' vašim zajedničkim fotkama i statusima. Kad upoznaš njegovog brata, on će reći Toliko sam već toga čuo o tebi, a ne Oprosti, a ti si?

6. Trudi se ostaviti što bolji dojam na tvoje roditelje i boji se njihove reakcije. Ovo je sasvim očit znak da mu je jako stalo do tebe. I Taylor Lautner iz sage Sumrak također je prošao agoniju upoznavanja s tatom svoje djevojke Lily Collins, poznatim glazbenikom Philom Collinsom. Lautner je otkrio da je umirao od straha prije susreta. 'Phil je strog prema Lilyinim dečkima. Taylor je bio nervozan, ali ipak je sve super prošlo. Dečki su se na kraju dobro slagali na toj večeri', ispričao je tada jedan Taylorov prijatelj.

7. Pomalo je ljubomoran ako se družiš s drugim dečkima. Ako je to u granicama normale, ne trebaš se bojati jer je to sasvim uobičajena reakcija – on se plaši da će te izgubiti.

8. Pokazuje zanimanje za stvari koje voliš. Iako bi radije bio doma i gledao nogometnu utakmicu s prijateljima, nije mu problem otići s tobom na koncert tvog omiljenog benda ili otići na premijeru filma koji čekaš mjesecima.