TROLOVI POSVUDA

Optužili Bellu Thorne da se drogira jer su je vidjeli bez šminke

17.05.2018 u 19:24

Bionic
Reading

Mlada glumica Bella Thorne našla se na meti optužbi da se drogira jer je na svoju stranicu Instagrama stavila fotografiju na kojoj nema šminke

Nakon što je 20-godišnja Bella Thorne na svoju stranicu Instagrama stavila fotografiju na kojoj nema šminke, pa joj se vidi loš ten i umor, odmah se pronašlo nekoliko brzopletih osoba koje su je optužile da se drogira.

Glumica je odgovorila svima koji su je neosnovano optužili za uzimanje teških droga da je samo umorna od posla, nema šminku, te da ima problema s tenom. Dodala je kako smatra odvratnim to što postoje osobe koje bez razmišljanja mogu odmah pribjeći teškim neosnovanim optužbama.

'Ne sviđa mi se 2018. kad postoje osobe koje odmah napadaju svaku sitnicu koju vide. To je odvratno', napisala je u jednom od odgovora.

  • +6
Bella Thorne Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bella Thorne na kraju je svima koji su joj ostavili negativne komentare poručila kako bi trebali početi razmišljati što govore i pokušati se prisjetiti da razgovaraju sa stvarnim ljudima.

No, nije sve crno – negativni komentari bili su u manjini. Većina Bellinih obožavatelja rekli su kako izgleda sjajno bez šminke.

Happy girl because I’m releasing two songs on Friday #GOAT #BITCHIMBELLATHORNE

A post shared by BELLA (@bellathorne) on