TJEDNI HOROSKOP

Optimizam će zavladati Škorpionima i Strijelcima, ljubavne okolnosti Vodenjaka bit će u punom sjaju, a Ribe će uživati naklonost nadređenih

28.12.2020 u 06:58

Bionic
Reading

Povremenim naletima vedrine i optimizma Škorpioni će iznenaditi bližnje. Prožeti optimizmom Strijelci će izgledati privlačno čak i pod maskom. Ljubavne okolnosti Vodenjaka u punom su sjaju, vezani će se lijepo slagati s voljenim, a slobodnjaci će postajati sve prisniji s poznanikon koji im je oduvijek bio simpatičan. Nadređeni će biti zadovoljni zalaganjem i učinkom Riba, a njihova podrška bit će presudna za napredovanje ili odobrenje povišice

U privatnim odnosima Ovnova vladala bi sloga da nema vanjskih okolnosti koje unose nemir u vaša srca, a na koje nemate potpunog utjecaja. Teškoće s poslom, pronalaskom izvora prihoda, podmirivanjem dugova ili kvarenjem uređaja odvraćat će vam pažnju s ugodnijih tema. Prijeti vam opasnost od sraza s nadređenima, službenim osoba ili predstavnicima zakona.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi u vezi bit će zadovoljni malim blagodatima. Niste od onih koji teže promjenama dokle god ih ne muče ozbiljnije tegobe. Vi i voljeni nećete biti jako strastveni, ali ćete se lijepo sporazumijevati i slagati oko većine pitanja. Nadređeni će na vas gledati pozitivno pa im se smijete obratiti u vezi s poboljšanjima radnih uvjeta.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Intimne veze Blizanaca bit će prožete nemirom i ćudljivošću. Nesuglasice i problemi koji su tinjali mogli bi se rasplamsati, ali ćete ih u većini slučajeva uspješno riješiti ili ublažiti. Vaši su dugoročni izgledi za sretnu ljubav dobri. Ako ste zaposleni, mogli biste imati povećan obim obaveza unatoč praznicima. Budete li morali uložiti tjelesni napor, dobro ćete ga podnijeti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Elizabeth Hurley je rođena u znaku Blizanaca 10. lipnja 1965. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Rakovi će biti najpouzdaniji poštovatelj protuepidemijskih mjera. Favorizirat ćete kućni doček Nove godine uz filmove, serije i minimum prisutnih. Zadovoljit ćete potrebu za međuljudskom interakcijom online. Novčana pitanja bit će vam prioritet. Ljubavni ili poslovni partner mogao bi sklopiti povoljan ugovor ili dobiti dobre vijesti, što će se odnositi i na vas.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, povoljna Venera prekrit će sve nedostatke vašeg odnosa (ako ih ima) i omogućiti vam da nesmetano razmjenjujete ljubav. Mogli biste u iduću godinu zakoračiti u boljem stanju od sadašnjeg. Većina će Lavova htjeti izbjeći svaku aktivnost koja podsjeća na posao. Oprez - Venera u Strijelcu tjera vas na nerazumno trošenje. Apetit će vam biti neumjeren.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Jennifer Lopez je horoskopski Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice u dugim vezama provest će tjedan rutinski, bez većih iskakanja u bilo kojem smjeru. Razmirice, ako ih bude, ostat će u granicama prihvatljivog. Poticajna komunikacija u poslovnom okviru podići će vam motivaciju. Nećete se puno zamarati pitanjima koja su izvan vašeg utjecaja, nego ćete se usredotočiti na ono u čemu ste stručni i vješti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Rachel Zoe je u horoskopu Djevica, rođena je 1. rujna 1968. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vage će se okrenuti prema obitelji i podrediti joj svoje vrijeme. Neće vam biti teško podnijeti nikakvu žrtvu za bližnje, ali ćete postati neugodni ako vam uskrate zahvalnost. Vage u vezi proživljavat će uspone i padove u odnosu s partnerom, ali će konačna bilanca tjedna biti pozitivna. Imat ćete pune ruke posla, profesionalnog ili privatnog, ali ćete se hrabro nositi s njim.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Gwen Stefani je horoskopska Vaga, rođena je 3. listopada 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Škorpioni će staviti kritičnost i zajedljivost pod kontrolu, što će se povoljno odraziti na vaše prisne odnose. Povremenim naletima vedrine i optimizma iznenadit ćete bližnje. Netko će ostati zapanjen vašim lijepim riječima. Ambiciozni ste i odgovorni. Obavit ćete sve profesionalne i privatne zadaće s visokim postotkom uspješnosti. S novcem ćete postupati trezveno.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Prolazak Venere znakom Strijelca označava plodne erotske aktivnosti. Hrabro ćete se obraćati dopadljivim pojedincima, bilo uživo ili online, a njihovi odgovori punit će vas nadom. Iako je ovaj radni tjedan skraćen, mogli biste dočekati poslovne pomake nabolje - povišicu, promaknuće, kvalitetniju opremu. U dobrom ste općem stanju, ali ćete ga malo pokvariti neobuzdanim hranjenjem i potrošnjom alkohola.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci će prešutjeti zamjerke na partnerov račun jer nemaju volje za prepirku. Problem bi se mogao riješiti bez vašeg truda. Samci bi mogli obnoviti nedavno raskinutu vezu u nadi da će se ovog puta odvijati povoljnije. Iako je blagdansko doba, poslovna pitanja ne napuštaju vam misli. Imate mnogo dobrih ideja za poboljšanje novčane situacije i uvećanje svog ugleda.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Sienna Miller je rođena u znaku Jarca 28. prosinca 1981. Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN MONTERROSA

Mnogi će Vodenjaci primiti poruke od tajnih obožavatelja s očito lažnih društvenih profila. Merkur u vašem znaku ispunit će vas znatiželjom i sposobnošću da u svakom izazovu i problemu vidite priliku da nešto naučite. Prilikom donošenja odluka oslanjat ćete se na intuiciju, koja vas ni ovog puta neće iznevjeriti. Povoljni Venera i Mars potaknut će vas da više pazite na sebe.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Emma Roberts je horoskopski Vodenjak, rođena je 10. veljače 1991. Izvor: Profimedia / Autor: LRR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U dugim vezama Riba doći će do zasićenja. Osjetit ćete potrebu za odmakom od partnera pa ćete izbjegavati komunikaciju i zajedničke aktivnosti. Takva taktika mogla bi dokrajčiti vaš odnos iako vam to nije bio plan. Nadređeni će biti zadovoljni vašim zalaganjem i učinkom pa će vam početi davati odgovornija zaduženja. Estetski zahvati mogli bi proizvesti loše rezultate.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.