MOŽDA VAS NADAHNU

One znaju tajnu lijepe kose: Francuskinje obožavaju ove šarmantne verzije šiški

10.05.2022 u 12:49

Bionic
Reading

Stajliš Francuskinje ne prestaju nas oduševljavati ne samo svojim modnim stilom, već i načinom života

Francuska nije poznata samo po svojoj veličanstvenoj arhitekturi, gastronomiji ili prekrasnoj obali, već i po stilu svojih uvijek sjajno odjevenih stanovnica.

Postoji nešto toliko privlačno u njihovom modnom stilu uvijek s dozom šarmantne nonšalancije, ali i načinu na koji njeguju kožu, kosu...

Francuske ikone stila poput Leie Sfez, Sabine Socol, Jeanne Damas ili Camille Charriere, nepresušni su izvor modnog nadahnuća te često volimo zaviriti u njihove Instagram profile.

  • +5
Francuska ikona stila Camille Charriere Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznate influencerice u svakoj prigodi briljiraju svojim stilom, a njihove frizure često imaju jedan trendi detalj koji je ove sezone apsolutni must have - šiške.

Ako biste htjeli osvježiti look ovog proljeća sa šiškama ne možete pogriješiti jer će svakoj frizuri dati 'ono nešto', a možete birati između različitih stilova od npr. ravno ošišanih baby šiški pa do trendi 'zavjesa'. I ne brinite, šiške nisu teške za održavanje, iako se možda na prvi pogled ne čini tako, a Francuskinje ih nose s tako puno stila.

MAŠTOVITE KREACIJE

Nova kolekcija Chanel Cruise modne je ovisnice potpuno opčinila

Pogledaj galeriju

Ukoliko još dvojite oko šiški, tajna je u tome i da kosu podijelite po sredini - to je doista dobitna formula za sva tipove kose, a kad vam dosade samo ih pustite da izrastu. A ako ih poželite maknuti s lica poslužite će vam za to špangice, kopče, rajfovi, trake za kosu...

Evo nekoliko tipova šiški koje Francuskinje najradije nose:

Prozračne šiške

Kovrčavi bob sa šiškama

Duge šiške

'Zavjesa' šiške

Ležerne šiške

Kratke šiške

Šiške nadahnute devedesetima