elegantno izdanje

Ona je kraljica Španjolske, ali i stila: Lijepa Letizia pojavila se u javnosti prvi put nakon primitka tužne vijesti i oduševila izgledom

02.08.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia prije nekoliko dana suočila se s velikim gubitkom – u 94. godini života preminula je njezina baka, španjolska radijska voditeljica Maria del Carmen 'Menchu' Alvarez del Valle. Omiljena kraljica tugu nije mogla sakriti, a nakon što je provela jedno vrijeme u žalovanju, sada se ponovno vratila obavljanju kraljevskih dužnosti, a mnoge je ponovno oduševila pomno odabranim stajlingom

Nakon žalovanja zbog smrti bake Marie del Carmen 'Menchu' Alvarez del Valle s kojom je bila jako bliska te koja joj je usadila ljubav prema novinarstvu, kraljica Letizia vratila se brojnim kraljevskim dužnostima. Stigla je na svečanu večer zatvaranja filmskog festivala Atlàntida Mallorca Film Festa koji se održava u Palma de Mallorci. Naime, u gradu na otoku Mallorca koji je poznato turističko odredište, kraljica boravi sa suprugom, kraljem Felipeom i njihovim kćerima gdje kombiniraju kraljevske obveze i javne događanje sa slobodnim danima.

Povodom završne večeri filmskog festivala španjolska kraljica zablistala je u još jednoj sjajnoj modnoj kombinaciji. Ovoga puta odlučila se za sofisticiranu tamnoplavu haljinu, naglašenog struka te visokog proreza koji naglasak stavlja na vitke noge. Uz efektnu wrap haljinu koja nosi potpis španjolskoj brenda Garcon, Letizia, koja s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih kraljica, kombinirala je sandale metalik nijanse koje nose potpis španjolskog brenda Magrit. Vrlo elegantan stajling upotpunila je malom Carolina Herrera torbicom na preklop te sjajnim Coolook naušnicama. Kosu je skupila u nisku punđu s ležernim efektom, opuštenim pramenovima koji su joj uokvirivali lice.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval marinapress / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovu svečanu prigodu španjolska kraljica odlučila se za tamnoplavu boju koja joj je posljednjih godina omiljena boja za večernje izlaske. Naime, posljednjih nekoliko sezona najviše pohvala je dobila upravo za tamnoplavi kombinezon Pedra del Hierra te za Del Pozovu haljinu koju je krasio cvijet na ramenu. Ovoga izbor je pao na vrlo elegantan i minimalistički stajling, a kraljica je još jednom pokazala, da kada govorimo i modi i stilu, manje je, vrlo često, više.